Wednesday, April 17, 2013

Comeii Tak Kak Ton??????

Assalamualaikum...

Quick update. Sesaper yang pakai android lekas download application ni dalam handphone anda. Perfect365. Macam biasa mangsanya ialah Shein!!! Kata adik Dyba, 'Dyba taknak la camera360 dengan Perfect365 tu. Fake. Dyba prefer natural beauty. Sentap terus I. Ah tapi lantakkan la. Bila lagi nak feelng-feeling muka flawless kan? Takkan la Rozitacekwan jer nak cantik. Aku nak jugak.

Comei tak Kak Ton???? **Jawab ramai-ramai. Comei.....!!


Mangsa Kedua. Kaklong. Kata Kaklong, 'Dik, naper ko tak kasik BULU mata aku panjang? Okok. Terus kasik BULU mata dia melentik tak hengat punya!! Unta padang pasir pun tak lentik bulu mata macam ni. Haha.

Sekian cerita untuk harini. Enjoy!

P/s: Shein batok... :( Dah bawak pi hospital jumpa Uncle Doctor dia. And dah makan ubat. Tengok progress macam mana. If tak ok lagi, Saturday ni kena pergi hospistal lagi. Ok la. Seminggu 4 kali pergi jumpa Dr. Adrian. kata ada share dengan Gleneagles. Okbye.

-EnD-

4 comments:

Mooniqueen said...

dah ramai yang pakai app ni.. dah rupa barbie doll je..

Anonymous said...

Salam Bu, sian si Shein menjadi mangsa kenakalan mamanya sendiri. Dalam hati dia ckp nanti ko mama bila Shein dah besar siap mama tau. ABTO

genuine1224 said...

kahkahkah.. kesian shein dah jadi kak ton.. xbaik mama dia...

Irene Dahayu said...

cute la... macam muka mom dia ja makeup cam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...