Friday, April 19, 2013

Cendawan No More

Assalamualaikum...

Semalam seharian dekat luar menyetelkan kerja-kerja tertunggak. Dari Pap Smear, ke repair rambut cendawan, ke KLCC beli hadiah birthday Sazli, ke Gulatis beli kain pasang nak pakai masa Shein kawen, ke Lavinas untuk threading kening. Memang penat. Dengan selsema and batok, balik rumah amek Shein tetepkan dia lantas tertido dekat sofa. Boleh eh kami anak beranak bersempit-sempit atas sofa. Selesa pulak tu. Shein siap landing kaki dia atas peha I. Cukup molek muat jer. Haha.

No more rambut cendawan. Haha. Ada yang bagi cadangan soh pendekkan lagi macam Dynas. Errk.. Pendek sangat la. I tak berani pulak nak buat sampai pendek macam tu. Fringe pon tak pendek sangat. Cukup la sekadar dapat menutup jendul tu sikit and I sebenarnya lagi suka tayang jendol ni. Pasal boleh sama macam flowerhorn. Haha.


Tengok la Shein. Dari kecik I dah ajar amek gambar Skarang asal tala camera dekat dia terus jer sengih. Aaaaaaa. Cair Mama Shein...

Shein dah ok sikit dari batok. Cuma tetiba kurang minum susu. Nak tetekkkkkkkkkkkkkk jer. Dah la zuzu Mama cukup-cukup makan jer. Pastu tak kenyang nak tendang-tendang orang. Kemain kan? I tak sabar nak bagi Shein solid food. Bila actually the right time untuk bagi Shein solid food eh?

-EnD-

5 comments:

Jojet said...

comel!

Nur Zulya said...

6 bulan Shein da bleh mkn da.bagi mkn puree buah.say no to nestum..hehehe

Anonymous said...

Salam, ha cam tu la Omel.Bu 6 bln dah boleh kasi makan Bu. Like mother like son rupanya. Besok sape yang banyak ke buli ngan Shein ni mama ke papa? Cer teka. Biar akak yang jawab Mamanya lerrr.ABTO

Haris Zuhaina said...

As Salam.
Klu ikut doktot-6bulan. tak pa bg ja susu. pelan2 bagi moi cayaq... kot lepaih nih tak larat nak masak kot :P

Hasnida Ismail said...

salam,

akak ni selalu baca blog su. ari tu 20/4/13 g kenduri kat dewan felda. nampak mcm en. sazli, pas tu nampak su...terussss eheheh tu kak kawasan tu. teruja sgt nak g bergambar ngan su n en. shein. tp segan, asyik la bangun, duduk, n bangun duduk lagi...last2 majlis tamat, x sempat bergambar pun.

segan punya pasal daaahhhh melepas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...