Thursday, July 4, 2013

Nak Kurang Nafsu Makan, Bertenaga, Kulit Cantik Dan Kurus? Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen La Jawapannya. Wiuwiuwiu.

Assalamualaikum....

Tak lama dah nak puasa kan? Ramadhan is just around the corner. Harini dah Khamis, esok lusa tulat dahhhhhhhhhh puasa. Tak lama lepas puasa dahhhhhhhhh nak raya pulak. Bila cakap pasal puasa and raya. 1) Kiter akan cakap pasal naik turun badan pasal bulan Ramadhan la paling mewah dengan makanan 2) How to look good and cantik selim melim di hari raya walaupon hari-hari terpaksa tahan ailio bila lalu depan pasar juadah and rasa macam nak makan satu pasar la senang cerita. Nafsu punya pasal. Nak kata setan hasut, setan dah kena rantai. Dah tu sapa yang setan sebenarnya? WaHaHa.

Ada orang masa bulan puasa ni akan turun berat badan sebab penat, kurang tenaga and jadual makan berubah. Which. Not good la kan? Sebab kalau kurus = sihat bagus. Tapi kalau kurus tidak bermaya kan ker tak bagus? Pastu ada jugak yang bila bulan puasa berat badan makin la bertambah naik. Sebabnya bila bukak puasa, semua menda nak taram. Makan selagi boleh sebab katanya nak elak pembaziran. Sahur pun makan selagi ada time. Padahal dah nak terlelap dah ni sementara tunggu Subuh tapi pasal tamak, boleh bangun bukak peti makan cream caramel sejuk belen bukak puasa (aku la tu). Haha. Pastu bila tinbang berat badan bertambah naik mula la menyentan jalan hentak kaki kata mesen penimbang menipu la apa la kan?

Lagi haru kalau baju raya nak pakai pon dah tak muat. Kalau pakai baju kebaya butang katup lagi naya. Asal lepas napas zraaaappppppppppp terbukak habes. Tak pasal buat tiger show free. (Aik, macam ada pengalaman jer?)

So. Macam mana nak kekal sihat, cergas, bertenaga di bulan Ramadhan at the same time, makan terkawal and muka berseri? Nak lagi bagus kalau dapat extra tenaga untuk menjalan tugas sebagai Ibu dan Isteri di malam hari. Ehem ehem. Lagi best bila kena gaya time Hari Raya badan solid molid. Kulit berseri pastu semua orang puji, 'Eh dah ada anak pon I tengok U menten jer. Nampak bertenaga. Tak penat ker? U kan kerja? Share la apa petua'. Gitu. Pastu jangan la bagi jawapan klise Anita Sarawak. 'I kulit cantik tegang mana ada buat pembedahan apapa, ini semua berkat air semayang'. Haaaaa. mampu ko?

So, jawapan kepada semua persoalan diatas ialah ini dia.... Jeng jeng jeng! Memperkenalkan produk hangat dipasaran yang sekarang ni semakin hangat permintaannya yang I nak kongsi bersama. Memperkenalkan... 


Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen!

Kalau kiter emak-emak yang sentiasa bizi and berlari-lari anak nak buat kerja rumah memerlukan tenaga lebih dibulan puasa ni, tak kisah la nak jaga anak ker, nak memasak ker, nak main pondok-pondok ker and at the same time nak badan solid, bontot dan tetep mantap pastu bertenaga sepanjang hari dan kurang nafsu makan maka inilah produk yang anda patut cuba.

Sehari sepeket jer. Tak banyak. Rasa pon sedap. I kasik summary jer la yer apa kebaikan produk ni hasil dari penyelidikan I sendiri (wow). 1) Nafsu makan kurang. Like seriously kurang. So tadek masalah la untuk risau kalau tergoda dengan makanan-makanan sedap yang terhidang depan mata sebab dalam Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen ni ada satu bahan yang bernama Gacinia Cambogia. Itu kalau bahasa saintifik. Kalau bahasa ongkampung orang panggil Buah Asam Gelugor. Buah ni khasiat dia ialah dia mengandungi serat yang tinggi, yang cukup untuk badan kiter bekerja seharian and boleh lost appetite dalam masa yang singkat. Lost appetite tapi rasa kenyang. Bagus kan?

Kalau nak tau info pasal Gacinia Cambogia ni boleh google and tengok dalam Youtube. Seriously kalau any produk makanan tambahan yang ada menda ni dalam dia kiter tau yang tukang buat produk ni memang buat research and study. Bagus kan?

Sebab I tau, as a woman number satu yang kiter nak tengok pada satu-satu produk mestilah yang mampu menurunkan berat badan. Khasiat yang seterusnya baaaaaaaru la bagus kalau dapat kulit yang cantik, muka berseri, bertenaga, badan solid and kalau yang daring sikit suka la kan kalau produk tu boleh memberi tenaga yang lebih dimalam hari. Awwwwww.

So. Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen ni ada semua khasiat yang I sebutkan diatas. Macam sepuluh dalam satu. Kurus pon boleh (dengan diet yang disarankan dan dijadualkan) and jugak boleh cantik, body mantap, berseri dan bertenaga. Memang sesuai la kalau nak cuba ambik sekarang. Sebab tak lama lagi dah nak puasa, pastu dah nak raya. Bagitau sekarang sapa yang taknak nampak cantik berseri di hari raya. Mesti semua nak kan?

Untuk info lanjut apa lagi khasiat dan bahan-bahan yang ada dalam produk ni boleh klik sini. I cuma highlight pasal Gacinia Cambogia ni jer. Actually banyak lagi bahan lain dalam produk ni termasuklah Ekstrak Delima, Ekstrak Peuraria Marifica, Ekstrak Epal Hijau, Ekstrak Acai Berry dan macam-macam lagi. Dekat website tu explen yang lebih lanjut khasiat setiap satu bahan yang digunakan. Paling penting ialah Ekstrak Peuraria Marifica tu dia boleh menaikkan nafsu main pondok-pondok (maklumlah kalau dah penat menguruskan rumah tangga mana la ada mood nak main pondok-pondok kan?) dan jugak khasiat lainnya ialah untuk menegangkan tetep/punggong dan membaiki rahim. So kalau sapa yang ada masalah dengan period cycle yang tak menentu memang digalakkan untuk ambik produk ni.

Tak caya google sekarang apa khasiat Peuraria Marifica ni. Ok?


Bahan-bahan yang terkandung dalam Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen

Harga untuk sekotak ialah RM150 untuk Semenanjung Malaysia and RM160 untuk Sabah dan Sarawak. Ada dua jenis. Serbuk and liquid. Cara-cara penggunaan boleh rujuk pada website yang I  bagi dekat atas tadi. Yang penting memang mudah. Bancuh dan minum. Sehari sekali jer. Tak payah-payah nak pergi kuar masuk ladang panjat pokok tualang untuk carik madu lebah asli ke apa. Senang. Paling sesuai untuk orang pemalas macam I. Nak pulak rasa dia memang sedap. Rasa coklat strawberry.

Kat dalam website tu jugak ada banyak testimonial yang pengguna produk kongsi. Paling best, kesan pada kulit akan kelihatan seawal dua minggu. Wow! Tapi kesan lost appetite tu serta merta. Bila minum jer, and lepas 2 3 jam, kiter akan dapat rasa macam eh, kenapa tak lapar ni. Pastu bila time waktu makan, kiter sendiri rasa macam more disiplin. Kiter tahu where to stop and kesan-kesan pada mana-mana yang menonjol tu, heeeeee masuk bilik, tengok depan cermin. Pastu kagum. Macam tu.

Pada sesiapa yang nak jadik agent boleh add Puan Aisyah Ahmad dekat FB dia and boleh berhubung dengan dia dekat situ. Ok? Boleh jugak tambah pendapatan. Bila kiter cuba, rasa bagus and nak la rekemen pada kawan supaya biar semua orang perempuan cantik (sisterhood/bonding) and at the same time boleh jana pendapatan. Kan ker bagus tu?

So. Jangan tunggu lagi. Sila dapatkan Aura Hot Bio-Stem Cell Plus Collagen anda S.E.K.A.R.A.N.G jugak.... Tilam tilam tilam.... Eh. Tilam dah panggil la. Heeeeeeee. Penangan Ekstrak Peuraria Marifica la ni. WaaaaaHaaaaHaaaaa.

-EnD-

4 comments:

Anonymous said...

k.sue, org pregnt boleh mnum x??menarik la:)...boleh k.sue terangkan cra pengambilan lbh detail??cthnya nk mnum pg or mlm sblm tdo??ada pantang larang x??cthnya x boleh amik kafein ker..

Anonymous said...

Kak Suuuu!! Kita sukaa baca belog dan cerita kaksu. Harap u keep up this good work dan jangan hanya apdet bila nak pomot barang aja. Nanti rindu. Hehe!

Chooyaya! said...

anon : mcm ni, kat entry ada kan kaksu bg link pasal ni. awak tanya terus dekat situ. lebih terpinci dia bagi. kang kaksu ni banyak merepek jer. haha

Chooyaya! said...

anon 2 : yerlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...