Friday, July 26, 2013

Si Pervert & Intan

Assalamualaikum…

Salam Nuzul Quran semua… Harini Kolumpo tak cuti. Sian Ongkolumpo kena kerja mencarik rejki demi sesuap nasik dan membeli handbag Prada yang leather punya. Nilon taknak. Leather tau? Haha.

Macam I ni la. Sakit hati jer tengok Sazli tido dengan Shein masing-masing menggeleding badan tak hengat. Shein la pemenang. Orang bangun sahur dia naaaak jugak bangun sahur tapi naseb la tak kacau. Dah la nama nak Shein jer (takde kena mengena pon. Haha)

Sebab Shein punya peel dari kecik sampai la ke 7 months ni, bangun tido memang tak nanges apa. Kedip kedip mata dia. Nyonyot jari, buat hal sendiri. Kekadang sampai dah sejam. Dah bosan baring baru la dia berbunyi. Sumbat susu pastu dah. Selamat tido lagi. Tido jer kerja kerja dia. Mangkali balas dendam yang 2 bulan tak cukup tido tu kot?

Oklah. I ada cerita geram ni nak bagitau. Geram sampai rasa bodoh punya manusia, bulan puasa orang orang nak beramal ibadah jaga pelakuan and amik kesempatan nak buat pahala dia pergi jadik manusia pervert nak mampos. I nak taip pon geli-geleman but if la Si Pervert tu read this maka meh sini I nak sekolahkan sikit and I nak bagitau yang soon, I akan dapat tau siapa dia sebenarnya.

Malam tadi lepas membibik mendobi semua. Dah siap mandi. I duduk la sebelah Shein. I suka tengok pemandangan time dia tido. Pastu I dapat call dari satu number ni. I jawab jer. Mana tau ada orang nak order Trunki ke? Haha.

Pastu I hello. Dia diam. Ok takper la. Ko diam, aku pon boleh diam. I sajer nak tengok apa yang akan dia buat next. Sekarang rasa la kebodohan skek sebab patutnya I cut off jer call tu tapi dah kata nak thrill kan? Trauma pulak I.

Pastu memula I dengar dia punya nafas macam turun naik turun naik. Dah kenapa. Mengah ker? Pastu makin lama dah macam nafas lembu. Ok. Sah la budak ni tengah stim. Pastu I dengar macam orang gosok-gosok something yang I rasa dia tengah masturbate. Makin teruk benar pernafasan pastu I terus cancel call. Pastu campak phone.

Eh. Phone tak bersalah. Ambik balik. Nasib bijak campak kat tilam. Kalau campak kat luar tingkap? Sadakallah.

Lepas tu dia call balik ok? F**king idiot! Astaghfirullah tolak 10 markah puasa I menyumpah-nyumpah malam tadi. Bengang giler rasa. Apa bodoh giler sex call orang pastu nak stim-stim macam tu? Call orang nak suruh dengar keluh kesah mak esah dia syok tengah main lotion or sabun ot whatsoever bodoh pervert tu!

Pagi tadi I bagitau dekat Intan, ada orang pervert call Kaksu la Intan. Intan tanya, lepas tu Kaksu buat apa? I kata I dengar jer. Bodoh. Taktau kenapa bodoh macam tu. Pastu Intan cakap, ‘Kaksu, lain kali kalau dapat call macam tu, Kaksu baca Yassin jer. Dia kuat, Kaksu kuat. Belawan macam tu’. Haha. Bodoh Intan! I langsung tak terfikir macam tu.

Oklah. Lepas ni kalau I dapat lagi call pervert gile sex macam ni, I baca Yassin siap-siap. Kalau tak hafal Yassin Al-Fatihah pon boleh. Janji ayat dalam Al-Quran. Biar dia insaf sikit. Mesti Si Pervert tu turn off kaw-kaw punya. Tapi kalau dia muslim la, kalau dia non muslim acaneh? T____T

Bodoh kan? Ishk. I tak boleh la nak imagine golongan bangang macam ni. Kesian kan Mak dia mengandungkan dia and jaga dia dari kecik. Bila besar jadik pervert. Nauzubillah. Mintak simpang menda-menda macam ni jadik dekat orang-orang yang rapat dengan I.

Number macam pelik. Kata Sarah tu number macam dari Kakao Talk tu. Biar I publish dekat sini. Pengajaran la untuk dia kan? Lain kali jangan nak sembarangan melempiaskan nafsu dekat orang entah sapa-sapa. Kawen la kalau dah tak tahan sangat. E!

Bodoh.

-EnD-


01129257020 number SI Pervert. Sapa tau boleh bagitau sapa dia. Bukan apa. Nak jugak tau macam mana rupa muka dia ni.



Tenkiu Intan bagi idea yang pasal bacakan yassin kalau dapat call dari Pervert lagi. Amboi kemain sepasang dengan Intan. Kaler fefel. Intau over tau?

Masa semalam I sebok masak untuk berbuka, kadang-kadang dia ada la datang jengok. Pastu bila Shein merengek dia kata, "Shein kejap kejap. Nanti AKAK datang'. Haha. Pastu Shein tido awal. Bila Sazli balik dari trawikh, dia panggil la Metayang Papa.... Pastu Intan kata, 'Abang Saz, jangan kacau Shein tido tau? Jangan cakap kuat-kuat T___T

Lawan tauke betul. Melampau. Haha.

Photo: T i d o

Tengok Intan dengan Dyba tergolek dalam surau pagi tadi. Lintang pukang tido. Pastu Shein tido. Tengok? Menggeleding tak hengat! Sedap jer berselimut. Dah la bau nangka. E! Geram!

5 comments:

Anna Dayana said...

kalau dok lepak ngn kak su, perut boleh krem tau.. asyik ketawa je..

kalau dia marah, i malas nak bersuara senyap je.. tapi nanti cool la balik dia. tak pasal2 kena belaja ikan patin (type kepala pulak tu pastu tak nak share) da kena ptg semalam base on experience arr.. hahahaha....

Anonymous said...

Kaksu no tu no dari line u-mobile. Memang 8 number. Desperate sgt kot jantan tu. Mungkin bulan posa takdak org nak layan tu yg jadi mcm tu. Haha. Dengar pun geli sgt2.

-AZREENSAHRUDIN-

Anonymous said...

Eh silap. Bukan u-mobile tp tunetalk.

AzreenSahrudin

Anonymous said...

Salam, Bu nak tanya inner yang Bu pakai dalam fb The Pink Daisy tu kan kalo pakai sakit x di area cuping telinga. Dan kadang2 tu ada inner buat kita rasa x selesa aje bila pakai?Longgar la, nak terangkat pun kdg2 aje. Yang Bu pakai tu ok x?ABTO

nurul hanis said...

sy pn dah terkena ngn si Pervert ni pada 28/8/2013 pkul 4pm..maknanya si pervert ni masih bergiat aktif..huhh...Nauzubillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...