Friday, August 23, 2013

Candy Booth Cukur Jambul Shein

Assalamualaikum

Cukur Jambul Shein dah lama padahal. Tapi sampai sekarang takder update pon suasana gembira dihara raya masa cukur jambul tu. Ok dah. Jom tengok gambar-gambar ni semua. Gambar candy booth and makanan yang ada dekat candy booth tu jer. Gambar orang, makanan lain dan macam-macam lagi tu tunggulah bila masa I merajin. Ok?

Sekarang ni I bizi menyelamatkan dunia. Tak sempat sangat nak peramah-peramah macam biasa. Mintak mahap. I janji akan update jugak tapi bila tu nak update I tak menjajikannya.

-EnD-
 
 Cookies


Candy Booth


Blueberry cheese tart


Customize Chocolate Bar

 

 Cupcakes


Lagi



Jelly Beans


Announcement


Candy Booth Pandangan Sisi

 

Marshmallow

1 comment:

ynadona said...

kaksu..nak tanye (biarlah nampak bodoh pun sebab tanya drpd tak tanya terus bodoh kekal kekdahnya sampai bile2) makanan cookies cupcakes semua tu, mmg serve banyak tu je kat booth ke atau saje2 je letak sikit kat atas tu utk nampak cantil lepastu yg banyak2 letak kat table lain?sbb takkan lah cupcakes 2,3 ketul camtu je kot kan?kan?kan?

hahha..maaf lah soklan bingai sket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...