Tuesday, September 10, 2013

Durian Crepe Huda Kembali Mengganas

Assalamualaikum sayang-sayang semua…

Sekarang ni kalau ada sesiapa yang teringin nak makan durian crepe opot-opot debab gemok Huda, boleh la place order dekat dia . Harga RM12/pack. Ada 4 ketol durian crepe obesity GEMOK GEDEBAB padan muka engkau kenapa gemok sangat dah sampai nak bersempit-sempit dalam dalam pack tu. Grrrrrrreerrrrammmm aku!!

Lepas tu memang sedap nak mampos. Pastu crepe dia memang nipis sangat sampai macam nak transparent. Cakap pasal Durian Crepe Huda, I rasa memang setakat ni tadek lagi yang boleh celen kenipisan crepe dia. Untuk Huda sila la menten kuali Durian Crepe nko eh? Ni Mak tiri garang pesan ni. *cekak pinggang dekat dada.

Aku ni Huda, dah meroyan dari Jumaat, Ke Sabtu, Ke Ahad, Ke Isnin. Harini kalau ko tak hantar durian crepe dekat aku memang aku mengamuk satu TTDI bawak parang. Hahahaha.

Kepada sayang-sayang semua yang nak order menda lain pon semuaaaaaaaaaaaaaaa Huda boleh buat. Mana yang nak kawen, nak wedding cake impian bagi la gambar pada Huda. InsyaAllah dia boleh buat. Delivery sekitar Kuala Lumpur ialah PERCUMA tapi kalau nak order durian crepe sebungkus suruh hantar sampai kat Shah Alam memang agak kejam arrrr. Hahaha.

Add Huda dekat FB dia dekat sini atau call je sendiri lah senang cerita. Number handpone 019-7165687. Kalau ada nak request apapa inti crepe lain macam strawberry, nutella, pisang, mangga, cempedak, kurma poooooooooooooooooon boleh. Ok? Ingat. Call kalau nak order cake etc jer. Kalau call sebab nak berkenalan, nanti I marah.

Sekian Terima Kasih.

-EnD-


Durian Crepe Huda. PENGSAN.

6 comments:

Watie Shaharin said...

Su,
call nak berkenalan aku takut Taufik yang bawak parang kejor nanti.. hehehehe

Anonymous said...

boleh ke request pek kecik2 muat seketol je utk buat doorgift?

Chooyaya! said...

Anon : Kata Huda boleh. Memang boleh buat. Contact dia eh?

adda syuhada said...

sedapnya durian crepe...yummmmm

Jan@Afzan said...

memang tertelan air liorrr, sib baik jauhhhhhh.. kalau tak dah order 8!

wahidah said...

kak su...
huda wat delivery ke trg tak?
huhuhu..teringin sgt nk rasa crepe kak huda ni...mujur dh beranak.kalo tak,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...