Tuesday, September 10, 2013

Ujibakat Penyanyi Dan Pelakon Kartun Didi & Friends

Assalamualaikum…

PERHATIAN PERHATIAN PERHATIAN kepada Ibu-Bapa, saudara-saudari cikebum cikebum sekalian. Ini berita baik untuk anda kalau anda ada anak-anak, adik atau kenalan yang nak mengetengahkan bakat mereka pada bidang seni. Inilah platform awal yang paling bagus I rasa.

Semalam I dapat email dari Encik Sinan Ismail ni. Tajuk email Ujibakat. Buat saspen I jer. Ingat ujibakat Pembaca Berita. I tak baca habes, I scroll bawah tengok watak utama Ayam Serama. Ha mampos Pembaca Berita dah nak kena buat Ayam Serama ke apa sekarang ni? Hahahaha.

S E K A L I Ujibakat untuk kanak-kanak. Hahahahahaha. 

Ni I copy paste jer detail pasal Ujibakat ni. Semua information ada kat bawah ni. OK? Kalau berminat boleh la pergi. Boleh jugak build confidence level untuk budak-budak kecik ni. Naseb Sasha jauh kat Pahang sana. Kalau dia dok KL memang I dah suruh dah. Dia tu terlebih confident. Orang cita-cita nak jadik Doktor, Cikgu, Polis. Dia cita-cita nak jadik penyanyi pelakon model. Ha mampos.

Ujibakat Penyanyi & Pelakon Kartun Didi & Friends!

Team Didi & Friends sedang mencari bakat kanak2 - penyanyi & pelakon untuk siri animasi Lagu Kanak2 Didi & Friends.

Tarikh: Sabtu 14 September 2013
Masa: 11 pagi - 6 petang
Tempat: B­1­02A, SME Tech Centre 2, 2260, Jalan Usahawan 1, Cyberjaya

Daftar sekarang di : www.didiandfriends.com/ujibakat

Untuk kanak2 berumur 9-12 tahun (bawah 9 tahun boleh kalau dia konfiden) :D
Mesti fasih dalam Bahasa Malaysia dan English.

Untuk melihat sample animasi sila ke www.didiandfriends.com/youtube

Kami sedang ujibakat untuk 5 watak:
·         Didi the Science Explorer (Ayam Serama)(Main Character)
·         Jojo the Genius To-Be (Ayam Serama)(Main Character)
·         Pipi the Jumping Penguin (Supporting Character)
·         Tally the Dancing Giraffe (Supporting Character)
·         Pak Atan the Wise Orang Utan (Supporting Character)

Jika ada sebarang soalan, sila telefon 0162149994 - Sinan Ismail

-EnD-



4 comments:

NenetPenne (NP) said...

9 - 12 tahun jerrrr??? alamamkkkk terlepas lah ahkak...sajeee je diaorang ni, masa akak umur 12 tahun, 30 tahun dulu tak ada pun ujibakat camni..sedihhh!!!! hahaahhaha

Chooyaya! said...

HAHAHAHHA kesian. xpe. boleh la kalau nak masuk dalam majalah MIDI kot?

alynn said...

Ade lg x ujibakat tu.date tu anak sy nk pegi tp sy pl ade keja time tu.

alynn said...

Ade lg x ujibakat tu.date tu anak sy nk pegi tp sy pl ade keja time tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...