Thursday, October 10, 2013

Minta Tolong

Assalamualaikum.

 
Sesape yang boleh tolong I untuk trace IP address Anonymous yang makin lama makin bvanyak plak komen. Bahasa pon boleh tahan jugak menyakitkan hati. Nak menegur macam kiter ni tadek keluarga. Menulis macam hati I ni dibuat dari batu pulak. Sampai hati.

Email I dekat surayasulatin{at}gmail{dot}com

Tolong yer?

Much Love
Bukan Anonymous

-EnD-

10 comments:

Anonymous said...

kak su janganla merajuk dgn anon sampai xtulis blog tau..sayang kak su ketat2..muahh!!
-wee-
pakai anon sbb xreti.kesian i..hakhak

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Dpt ilmu tu nnt share dgn sy yer...sy pn nak detect..org yg g uplod gbr sy dlm fb website n youtube yy x kna mngena dgn sy...smpi sy d maki hamun sumpah..org mcm ni tiada krja cari krja...klu x suka org ni jgn la ambik tau...klu baik sgt bg la nasihat baik2...jgn la ckp yg x baik...brdosa mngusik perasaan org..ckp bgs2..org akn lg bgs...

nurul said...

kalau guna wordpress tau la saya. guna google alert pun boleh kot.

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue. Hampa off ja butang anon tu. sesapa nak komen, kena ada log ID... klu anon ni ssh dah detect IP add...

Noorshella Jaapar said...

kak su, btul ckp kaka d atas aku ni, akak matikn ja butang tuk anon komen, biar yg ada ID ja yg blh komen dlm blog kaka, aman dunia ^_^

Miss Moon said...

Sue , nko buang je komen anon ...disable terus .

kadang org kita bila pakai anon terus laju je type benda yg menyakitkan hati

Chooyaya! said...

wee : tenkiu wee. nak uweeeettttttttttttttt

Chooyaya! said...

qaseeh hatiku qaSEEH : sampai mcm tu sekali ke awak kena? lagi teruk...

Chooyaya! said...

nurul : ajar kaksu lekas!

Chooyaya! said...

haris zuhaina, norshella jaafar & miss moon : tenkiu u olls'. kaksu dah edit setting. anon no longer can comment. tp tu la. kaksu ada je reader yg biasa guna anon mcm eda, kak mas yp. lepas ni depa dah tak blh nak komen jugak la. tp takpe la. janji senang hati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...