Wednesday, October 30, 2013

Huda ni memang carik pasal

Assalamualaikum.

Siapa yang pernah makan hasil air tangan Huda jer yang tau macam mana kesedapan siang terbayang malam merindu akan keenakan kek/crepes beliau. Kan? So pada yang tak pernah rasa and baru nak rasa boleh check out FB Huda dekat sini. Lepas tu boleh tengok mana yang berkenan dihati. 

I memang terima kasih banyak-banyak dekat Huda sebab semenjak dia ada ni apa pon yang teringin, call jer. Pastu buat suara sentut nak nanges lepas tu InsyaAllah esok sampai la Huda dekat Baial Felda. Haha. Padan muka Huda.

Yang paling hebat menggila sekarang ni tentulah Red Velvet.


Pada yang tak puas nak makan jenis cupcake boleh order yang dalam aluminum  foil ni. Harga RM15.00 satu pack. Menggila sedap. I biasa letak dalam peti es. Pastu amek sudu cedok macam tu jer. Yang jenis aluminum foil ni tercipta sebab opismet I nafsu besar tak puas makan yang jenis cupcake. Makan tu memang makan. Tapi air mata berjujuran sambil hentak-hentak kaki. Over kan?

Penghantaran dekat Klang Valley is free. Tapi agak-agak jugak arr kan? Kot nak Congo Bar size kecik yang RM8.00/pack pon nak suruh hantar dekat Putrajaya memang aku tampar ar. Haha. Korang kumpul order banyak-banyak. Pastu boleh la Huda hantar sekali harong. Kalau nak tengok macam-macam jenis kek lain, tengok dekat FB Huda. Or kalau tak friend dengan Huda lagi I attach dekat sini. Ok? Or boleh klik kat sidebar sebelah ni. label Kek Huda. 

OK? Enjoy!

-EnD-

 
Yang ni new product. Congo Bar. Untuk size yang paling kecik ada 5 pcs, harga dia RM8.00. Sedap giler. I pon taktau nak describe macam mana rasa dia. Macam brownies pon ada. Tapi macam brownies cacat. Entah eh? Tapi memang sedap!

Yang ni Victoria Sandwich. Butter cake lapis dengan blueberry jam and cream cheese top with berries.




Fruit puff yang paling sedap I penah makan. Satu pack ada 6 pcs. Harga RM7.00

Mini Red Velvet. Sebijik sehengget setengah

 
 Chocolate Crepe. Satu pack ada 4 pcs. RM10/pack

 

Savory choux (chicken filling). Harga kalau sixe kecik dalam aluminum foil RM20.00/pack

2 comments:

sharika lincoln said...

Huh mmg terliuqqq su...semlm aku x der keja belek2 album kak huda fb terus order rv, congo bar ngan savoury tu....x sabo nak collect esok....diet ??? Ahhhj persetankan diet hahahahaha....

Nur Zulya said...

Su pun memang carik pasal kan...uwaaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...