Thursday, October 3, 2013

Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang

Assalamualaikum..

I dah sampai kampong Merbau Pulas dah ni. Alhamdulillah...  Pagi tadi gerak dari KL dalam pukul 9.30am. Pastu singgah breakfast dekat Rawang and lunch dekat Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang.

Sedap nak mampos hoi! I masa dekat hiway ada la lapan puluh kali tanya bila nak sampai. Kata Sazli, I bila nak makan Mee Udang Mak jah terus jadik perangai budak-budak. Haha.

Dah. Malas nak cerita banyak. Meluat aku apdet blog pakai henpon ni. Maklumlah.. Jari tak berapa nak runcing. Asyikkk la taip delete taip delete. Pui!


Mana sedap dengan sambal udang gemok? Hahaha. Kbye

-eNd-

4 comments:

beta kupu said...

sedapnya k.su oiiiiii

farhah aziz said...

wahh sedapnya..x pnh try lg..tgk pun dah meleleh2 ayaq liuq ni..su,merbau pulas dah dkt dgn kg saya..ahad ni blk sana..sedap kuih tepung bungkus yg jual kat tepi jln on the way ke kuala ketil..dah penah try?

Chooyaya! said...

sedap giler beta kupu

Chooyaya! said...

tepi jalan macam banyak sgt jer kedai farhah aziz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...