Thursday, November 28, 2013

Durian Crepe Huda Kembali Mengganas

Assalamualaikum.

Huda kan memang carik pasal. Semalam dia up gambar durian crepe pastu tag I. Pastu sekarang dia kata ada 2 product baru (Nanti bila Huda dah buat, I review k?) and tak sempat bagi I rasa lagi. Pastu call I sambil cakap sedap-sedap-sedap pastu kata tak lalu opis I.  Kwahaja. Hahahaha. Ko memang Huda, suka kan bagi I merintih-rintih macam ni.

Dah la tadi call Sazli dah buat suara manja habessssss tahap aku pon nak mutah bila ingat, mintak tolong dia singgah umah Huda amik durian crepe. Skali Sazli kata, ‘Papa tak lalu kat situ la Sayang, Papa meeting kat site Denai Alam ni’. Lantas mokcik keciwa.

Anyway, sesapa yang still belum rasa Maltesser cake dalam bentuk foil boleh la kontek Huda eh? Kata dia, dia available nak deliver cake on Wednesday next week sebab member nak balik JB. Apapa kontek Huda dekat Fb dia ok? Kalau nak collect kat rumah dia area TTDI (Rumah ongkaye) tadek masalah kot?

Kbye.

-EnD-

Harga satu pack RM12 untuk 4 pcs DC. Sekarang ni ada banyak sangat orang jual durian crepe RM10/5pcs pon ada. Tapi kalau dah rasa Huda punya DC memang tak menyesal sebab dia guna hanya durian D24 and DC dia gemok dan obese (Kesian giler DC dia macam nak pecah sebab kembong. Tampar nak?) Why regret pay more for best quality product kan?

1 comment:

Jan@Afzan said...

Mmg huda ni! Mduga napsu dan air liur. Tgk je lah spi verangan. Nk order jauh. Nyampah tau;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...