Tuesday, December 17, 2013

Kek Birthday Sheindong

Assalamualaikum.

Dah rasa Banana Caramel Walnut dari Huda? Kalau belum boleh klik sini and place order. Aritu I mintak Huda buatkan kek kecik untuk birthday Sheindong Kedondong. I kata. Huda, simple je tau? Untuk empat orang. Pastu nak lilin number 1. Skali dapat siap ada belon and nama Shein sekali terus sayang nak makan. Kahkahkah.

Sazli asyik tanya bila nak makan kek, bila nak makan kek. Ngalahkan Shein excitednya. Pasal birthday dinner tu nanti I up eh? Kitorang gi dinner jer. Shein la paling happy. Habes merangkak satu restoran. Lantak kau la anak. This is your day. Mama bagi can. Dia buat Starhill tu macam rumah dia je. Haha. I pon enjoy tengok Shein happy. Dah kenapa yang happy sangat pon I taktau. Dalam kereta tak sempat keluar parking dah selamat.

Ok dah. Nanti sambung. 

Ayaaaangggggggggggggggg! Lunch abang dah siap belum?

-EnD-



2 comments:

Nur Alya said...

comelnya kek.belon real ke?tak pernah nmpk belon kecik mcm tu.
oh mak sgt jakun :))

Cikgu Norazimah said...

bestnyer ! kena try kek ni, mesti sedap ! kak huda buat mmg sentiasa sedap ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...