Wednesday, January 29, 2014

Mamy Poko!

Assalamualaikum..

Sapa suruh dekat Max Value kekadang tadek Huggies Size L, so I pon amek jer la Mamy Poko aritu. Bila dah pakaikan pada Shein, nampak macam best pulak. Berat la macam mana pampers tu kalau pagi, sikit tadek bau hancing and dia punya surface still kering jer. I suka giler. Lalalaa. Lompat bintang.

So mulai dari itu, goodbye Huggies. Kakak now dah suka Momy Poko more. (Kakak?). Lepas habes yang ada sekarang ni, I nak try pulak jenis pants. Sebab Huggies Pants kalau ada tak kena gaya, dia akan bocor jugak especially bila pagi-pagi bangun tidur tu or bila berak. Kadang-kadang la. 1 out 10 times. Sikit sangat kebarangkalian dia tapi nak jugak tu carik salah Huggies. Haha.

Biasala manusia. Bila ada yang lagi bagus, yang lama tu walaupon banyak jasa tetap dilupakan. Yang baik 9 kali tak ingat, yang buruk sekali tu jugak dia nak bring up. #deep sangat ni.

Okla. Tu jer nak cerita. Pasal lampin pakai buang je pon. Kecoh je. Pang nak?


-EnD-

TERBAIK!

5 comments:

A.L.I.N.A said...

btol..huggies tu kencing 2-3x dh penuh..jenuh nk beli la pampers..mamy poko mmg terbaik..harga pun terbaik..hahahha...anak saya yg sulung tuh start pakai mamy poko sbb saiz xxl kureng...beli mamy poko pun utk pakai mlm atau pun travel mana2.. anak yg no 2 tu still pakai pet pet..pet pet ok jugak la..kencing pun xde la nmpk basah mcm huggies..

aisha said...

boleh try pet pet.. pet pet pakai tuk siang.. malam pakai babyloves.. mamy poko pakai tuk jalan2.. dua2 sama mcm mamy poko.. tp murah lagi.. and if shein dah besa lagik try drypers lak.. sbb drypers je yg ada size pinggang besar.. takat ni tu la 3 jenama terbaik...

mrs. bubbly :) said...

baby saya masa 2 bulan da guna mamy poko pants hahaha senang + best sangat! mmg harga juling2 nak bayar tapi kualiti terbaik sangat, sekarang baby dah setahun setengah x penah bocor lg walau seberat mana pampers tu :)

p/s: kena rajin2 survey, ada masa tesco/jusco buat sales dpt murah rm10 per pack dari harga biasa weee~

cleo nurul said...

mamy poko memng bgusssss.. wlupn blom ada anak, tp tgk anak sedara pakai, ok la. memng boleh bezakan dgn huggies. huhuhu...

* jom sihat bersama Shaklee. utk seisi keluarga. like fanpage shakleeproducts4u untuk info lanjut dan membuat pesanan.

Azziah Nawawi said...

yessss. i love mamypoko!
kalau semalaman pakai, tak bocor. huggies cannot go lah. xsesuai dgn kulit my doter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...