Friday, February 21, 2014

Gambar Studio

Assalamualaikum.

Quick update sebab harini I buat part time jadik Power Rangers Kuning so tadek banyak sangat time nak membebel ke apa. Korang memang bernasib baik. So tadi masa lunch time, kitorang manage to berlari sekejap ke Photolicious Studio Ampang untuk ambik gambar dalam studio sempena tadek apapa. Sempena untuk berangan semata-mata. Kah kah kah.

Dorang ada buat promotion RM70 for 45 minute session unlimited snap sampai la hujung bulan ni. Lokasi? Dekat atas Tabung Haji punya bank, Ampang Waterfront. So sesapa kalau rasa macam nak berangan macam kitorang, dijemput la datang kesini eh? Link FB ke apa, pandai la carik sendiri. Ewah kau semua nak provide kan? Pang baru tau.

Untuk Lala, thanx sebab ambik gambar banyaaaaaak yang cantik-cantik. One thing I realized, U seriously gonna look fat 5 kilo dalam gambar. Memang tetiba rasa I macam anak badak. Sekian terima kasih. Gambar lain, kalau rajin I masukkan. Later. Sebab now busy. Ok? Paham? Jotos nak?

-EnD-








8 comments:

Anna Dayana said...

bila depan kamera sampai tak tahu nak buat gaya macam mana..

baru tahu rasa artis ke model bila buat photoshoot.. panas dgn lighting sana sini..

Chooyaya! said...

But it was fun (except for the thing you-know-why) wasting time and energy. urgh!

chuya - the mother of A's said...

gambar tarik bulus ungu tu macam edit kena tarik je.. kak su nampak kurus hahahaahha

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Chooyaya! said...

itu bukan salah kaksu eh? hahahah. ala. kasik can la!

eda said...

intan win !!!

Aty_Fared said...

Cantik gambar2 studio.. :) dah lama tak de gambar ngan kawan2 cam ni...

Anna Dayana said...

ye la.. intan win sbb perut pun win tu.. bergendut nampaknye

Chooyaya! said...

aty : pergi la awak, dia tgh buat promotion smpi hujung bulan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...