Thursday, February 6, 2014

Servis Lipat Kain

Assalamualaikum.

Semalam kan macam dah jadik viral dalam FB pasal service lipat kain yang boleh collect and buat delivery dekat rumah tu. Haha. Nopi pm dekat FB lepas tu Sarah pulak whatsapp gambar and number henpon suruh call. Haha. Korang ni memang kan? Memang tak arr aku nak call.

Malangnya perkhidmatan melipat kain segala ni cuma ada dekat Ipoh jer. Kalau la ada service dekat Klang Valley memang kiter tau dah la kan saper loyal customer. Kahkahkah. 


19 comments:

Ayu sukatiakula said...

seronoknya kalu ade servis camni dekat ngan umah.. sy memang wiken je cam amik tender lipat kain je.berbakul2 beratur.ari keje memang x dan le nak ngadap kekain tu sume

yatiyahya said...

see i told u kobis!!!

Chooyaya! said...

ayu sukatiakula : memaaaannnnnnnnngggggggggggggggg

Chooyaya! said...

yati broc : tp ni kat ipoh la giler

Chooyaya! said...

yati broc : tp ni kat ipoh la giler

CPI said...

Biar la basuh pinggan..jangan lipat kain. Tensennnn

Chooyaya! said...

CPI : gimme five!

aNa LiEyA said...

All.
Sy partner servis lipat kain kwsn shah alam n klang serta subang. Boleh sms sy 0109828056 nama dan alamat

aNa LiEyA said...

All.
Sy partner servis lipat kain kwsn shah alam n klang serta subang. Boleh sms sy 0109828056 nama dan alamat

aNa LiEyA said...

All.
Sy partner servis lipat kain kwsn shah alam n klang serta subang. Boleh sms sy 0109828056 nama dan alamat

aNa LiEyA said...

All.
Sy partner servis lipat kain kwsn shah alam n klang serta subang. Boleh sms sy 0109828056 nama dan alamat

aNa LiEyA said...

All.
Sy partner servis lipat kain kwsn shah alam n klang serta subang. Boleh sms sy 0109828056 nama dan alamat

fwwbirch Tim said...

Kami menyediakan khidmat melipat kain baju untuk anda selain khidmat enggosok baju.

Lokasi Putrajaya, Dengkil, Seri Kembangan, Bangi, Nilai dan Salak Tinggi.


013.3039.510 sms atau whatsapp.

fwwbirch Tim said...

Kami menyediakan khidmat melipat kain baju untuk anda, selain khidmat menggosok baju.

Putrajaya, Bangi, Dengkil, Nilai, Salak Tinggi, Sri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

0133039510 sms atau whatsapp.

zf rich said...

Bakal ada di Shah Alam..

zf rich said...

Bakal ada di Shah Alam..

Rima Rashidi said...

Kak Rima pun mencari jugak ni...hahaha!

Chooyaya! said...

Kak RIma, tu ada komen kat atas tu. Service Lipat kain

Kami menyediakan khidmat melipat kain baju untuk anda, selain khidmat menggosok baju.

Putrajaya, Bangi, Dengkil, Nilai, Salak Tinggi, Sri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

0133039510 sms atau whatsapp.

Cuba akak call. LOL

Siti nazirah said...

untuk yg memerlukan perkhimatan melipat baju boleh whataspp sy 013-4290675 sekitar shah alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...