Tuesday, April 15, 2014

OOTD Intan and My Very Own Shawl (Cecece)

Assalamualaikum.

Tabah je la I melayan Si Intan berangan dengan skirt baru dia ni. Dia beli semalam. Kata dia, harini panggil dia pwincess. **Muntah hijau. Tak payah nak pwincess sangat la Intan. Umur ko tu dah berapa? Tadi keluar je dekat tempat Ira terus Intan nyanyi disekelilingmuuuuu ada dinding-dinding yang menghalangi…. Sambil pusing-pusingkan kain dia. Hahaha.  Habes satu office dia bagitau yang dia pwincess. makcik-makcik ni pon layankan ajer.

Kata Intan, dari balik kerja semalam dia dia dah tak sabar nak pergi kerja harini sebab nak pakai skirt baru. Sekejap tengok jam. Aish. Baru pukul 9 malam. Pastu tido and jaga. Baru pukul 2.00am. Tak pernah excited nak pergi kerja macam ni. Dah tuwe-tuwe pon ada eh excited macam ni?  Kaksu dulu rasa tak sabar macam ni time nak pergi rombongan sekolah je. Pergi Zoo KL je pon. Tu pon dah paling best dalam dunia dah. Haha.

Dengan tudung ala Arab dia tu. Suka la Intan. Sebab semalam dekat IG ada orang puji dia cakap lawa. Hahahah. Pastu kan? Intan berani cakap macam ni, ‘Kaksu ni dalam gambar biasa-biasa je. Tak la lawa mana’. Kot yer pon aku tak lawa takyah la cakap macam tu. Kecik hati I. Haha. Itu baru sekali tu orang puji dia lawa tu. Dah berani dia cakap I ‘biasa-biasa je’. Kalau hari-hari macam mana? Haha.





So ni Intan punya OOTD untuk pergi Luncheon Siti Nurhaliza harini dekat Royale Chulan. Yang dia kata Pwincess ni. Ooo. Macam ni la eh rupa pwincess? Ok T____T


Yang ni tudung ni, by my own. Maknanya I jahit sendiri renda yang atas tu. Cantik tak? Lekas cakap cantik! Kalau tak dowan fwen! Kata Ira denga Dyba, ‘Ooo lepas ni boleh la beli tudung macam ni kat Kaksu je. Nanti Dyba and Ira nak tempah dekat Kaksu’. Jawapan : Merajin pulak aku kan? Tak dapat la. Ni pon malam tadi I jahit sembat memula rapat-rapat. Bila dah lama-lama makin jauh makin jauh. Haha. Sebab M A L A S.


Ok korang. See U guys In a bit. Kiter nak gerak pergi Royale Chulan dah ni. Baik gerak sekarang. Sebab kalau duduk office pon bukan boleh buat kerja dah pon. Nak nak Si intan ni. Bukan tahu duduk tempat. Asyik catwalk je. Tak larat nak layan dah. Mengalahkan Shein dah perangai. Hish!

-EnD-

Photo: Dah tak boleh nak buat kerja dah ni @annadayana. Bila nak gerak pergi Royale Chulan? Disekelilingmuuuuuu ada dinding-dinding yang menghalangi..  Eh okbye. #excited

With Pwincess **Tangan kebahu mata keatas

6 comments:

Capt Lalok said...

INTAN makin lama makin comel sesangat..kim salam ter, nasib baik abag aku dah kawen,kalau tak..merangkap kak ipar leh..

Ann said...

cantik la skirt tu, flowy sgt..

shawl renda pun cantik juga

pwincess la semuanye..*pengsan*

hehehe

Chooyaya! said...

Capt Lalok : jiran2 ada tak yg pilot ke apa? tu boleh consider jugak tu. haha

Chooyaya! said...

Ann : yang TERPALING?

eda said...

hoiii , nak lawan shawl eda ke ape hahahahahaa !!!

intan WIN!

Chooyaya! said...

ko curang eh eda?
pegi la kawan intan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...