Wednesday, April 16, 2014

Steam Mushroom Chicken Rice

Assalamualaikum?

Dah makan? So kalau I letak gambar makanan sekarang ni tadek yang marah eh? Haha. Tadi I makan kat Old Town White Coffee. Dah lapan belas tahun tak makan kat sini. Tetiba harini kitorang makan kat sini sebab dah taktau nak makan apa kat JJ AU tu so kitorang pergi la Old Town. 

I makan ni. Steam Mushroom Chicken Rice. Harga RM11.50. Surprisingly it’s delicious! Cuma kalau order, dia cakap 20 minutes la baru sampai sebab nak steam the chicken and all. Makan panas-panas macam nak terbakar tekak. Kunyah 3 kali gulp telan. Pastu bila bernafas keluar asap macam naga. Sapkok lu!


Steam Mushroom Chicken Rice at Old Town White Coffee


Ok. Tu je nak cerita. Sedap sangat nasik ayam ni. Don’t forget to try eh bebila makan kat Old Town eh?

Sekian, terima kasih.

Btw, tadi kata Kaklong macam ni, 'Kochip (I ler tu), ko bagitau Mak. Kalau taknak bawak jumpa Bomoh India pon takpe. Bawak je dia jumpa Bomoh Melayu tapi kena ada translator la yang boleh cakap Hindi. Baru hantu tadi paham. Tapi yang tukang translate tu kena sama-sama menurun la. Macam tu boleh. Jangan lupa bagitau Mak'.

Ira ketawa sampai berair air mata. Korang tengok la anak beranak I. Semua pon macam ni. Tu naseb ayah dah takde. Kalau tak kitorang boleh je join Maharaja Lawak Mega version Family. Kbye.

-EnD-

4 comments:

ecah khalili said...

Cik kak ni kalau update jer msti pasal makan kan..haha..setuju!!suke sangat Steam Mushroom Chicken Rice kt Oldtown..tapi jangan kelam kabut makan..nnti melecur lidah sebab sangat panas..hehe

Chooyaya! said...

tgh meroyan makan, mcm ni la. hahah

adda syuhada said...

sedap tu...

Chooyaya! said...

adda syuhada : sedap sehingga menjilat jari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...