Thursday, June 19, 2014

Brownies and Red Velvet @Fikcles

Assalamualaikum.

Huda kan dah lama tak buat delivery since dia busy dengan Fikcles and macam tak boleh renyah sangat sebab dia mengandun 6 months sekarang ni. So haritu masa I pergi Fikcles dapat la merasa Red Velvet Cupcake yang dirindui dengan Choc Brownies Huda. Walaupon bergaduh-gaduh berebut dengan Shein makan brownies tapi at least dapat la hilangkan ngidam ni. Mengalahkan orang mengandung ngidam macam-macam kan? Padahal tak pon.

Dah ko yang beria berebut dengan Mama kenapa Shein? Nak sama mengandun macam Auntie Huda ke? Ngada kan? Pang nak?

Brownies + vanilla ice-cream and Red Velvet Huda dekat Fikcles


Marble Nutella Cake WIth Fresh Strawberry


Rainbow Cupcake!

Untuk sesiapa yang merindui kek-kek Huda, kata dia lepas 21st Jun ni dia boleh la start ambik balik order cakes, cupcakes and all sebelum dia bersalin ni. And dia akan buat balik delivery macam biasa. Untuk yang dah biasa order dengan Huda boleh la contact dia semula for any details. OK?

Jangan renyah sangat eh Huda. Aku plak yang risau. Tu yang dalam perut tu kawan main bola Shein tu nanti. Btw, sapa-sapa yang belum follow Instagram Fikcles boleh follow dia dekat sini untuk check out dia punya new updates. Ok?

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...