Wednesday, June 18, 2014

Shein Penjeles!

Assalamualaikum
(Tak jawab dosa)

Nak citer pasal Shein lagi la. Sorry sebab harini asyik cerita pasal Shein je eh? Rindu pulak dekat dia harini. Dah la dia bau air liur je sekarang ni. Bau bacin. U know why? Sebab dia always isap ibu jari and nanti dia bau air liur but I suka giler bau. Macam addicted giler. I suka bau nafas Shein, bau masam kat leher lepas dia main tu. Macam bau gam. Perrrghh!!!! Masaaaammmm! Tapi I suka. Dulu masa baby bau syurga, sekarang bau air liur basi. Haha.

Shein kan dia penjeles ok? Each time Saz hug or pegang I nanti dia bangun, carik tempat landing kepala and hantuk. Masa kat Fikcles, I try la nak dukong Balqis sekejap, pastu dia terus je hantuk kepala kat dinding. I kata pada Apai, ‘Apai, ambik balik anak ko ni. Shein jeles sampai nak bunuh diri dah tu’. Haha.

Masa kelmarin, Bapak ngan Mak pon duduk rapat-rapat and try la nak hug and Shein terus langgar Mak dengan basikal yang dia naik. Tak puas hati, terus nak terjun basikal. I wonder how nanti if one day dia nak ada adik? Kan penjeles macam tu?

Merana la hidup GF ko nanti Shein T___T

-EnD-


Less than a week Shein time ni. Geram!


2 comments:

Jan@Afzan said...

Shein jeles! Maybe it's time for him to gave adik? eh... lupa, planning next year ek.. hehe

Chooyaya! said...

Next yearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. financially kena stabil. rumah kena selesa. mental kena kuat, helper kena ready. lepas tu dah boleh proceed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...