Thursday, July 24, 2014

Ice Cream Goreng Las Carretas and New Collection From @getcovered

Assalamualaikum.

Lia, nanti lepas raya kiter pergi makan kat Las Carretas ok? Atiq kata kat situ Chicken Chop dia sedap. Kata Atiq kekadang pukul 10.00 malam pon korang lepak sana sebab nak minum air dia yang sedap-sedap. Kaya boleh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Minum air pon ada specific restaurant kan? Haha.

Aritu Maksu pergi makan kat sana, Fajitas dia tak sedap. Buffalo wings pon tak sedap. Tapi eskrem goreng dia mabelessssssssssssssss sangat-sangat. So nanti kiter lepak makan kat sana ok? Kalau nak buat baby shower untuk Rish and Farah dekat situ pon ok. Sebab nanti dorang dapat pakai topi Mexico. WAGS Wakdan memang Diva sangat. Baby Shower pon nak kat Changkat je. Kemain.


Ice-Cream goreng dekat LasCarretas Ampang. Sedaaaapppp!


Anyway, pada sesiapa yang nak shopping baju nak pergi open house boleh check out  @Getcovered ok? Nak pakai untuk raya Lia dah close order. Tapi untuk pakai open house tadek hal. I rasa pakai dress jubah more practical sebab tak la rimas sangat nak berkebaya kurung bagai plus collection dari @getcovered is nursing friendly. Untuk Mommies yang nak breastfeed pon senang dan semua pon lawa-lawa.

Ni I letak sikit je gambar. Nak gambar banyak-banyak check out dorang punya IG ok? Liaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nak uweeeeeet!!

-EnD-




KATE NURSING DRESS
RM65 FREE postage to WM

Bukak puasa dengan tauke @getcovered dekat Dewan Perdana Felda Isnin lepas. Semoga murah rezi sahabatku. Aminnn.... Jom semua support Lia and follow @getcovered IG. (Nak uweeeet)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...