Tuesday, July 8, 2014

Red Velvet Bisou Bake Shop KLCC

Assalamualaikum...

Biasa perempuan giler (aku ler tu) kalau bulan puasa dia suka la cek gambar makanan dalam henpon. Pastu bila nampak sedap, bergenang air mata. Nak kata Shein drama, padahal Mak dia boleh tahan jugak. Haha.

Ni kek masa birthday Mak. I beli dekat Bisou Bake Shop KLCC. Red Velvet. Kurang manis and sedappppp. Kena je dengan tekak I. Tak so heavy tak light sangat. Kekadang ada bakery jual kek red velvet macam sponge cake je. Cream cheese pon rasa mirip butter cream segera murahan tu. Yang selalu kiter makan dekat kedai-kedai jual kek murah-murah. Perasan tak macam mana rasa dia? Cream tapi tak manis. Benci la.

Lagi benci bila teringat sekarang and nak sekarang jugak-jugak. Cis! Tadah air liur je la dengan tangan. Kbye!


-EnD-


Red Velvet Cake Bisou bake Shop KLCC


Keratan rentas



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...