Wednesday, August 27, 2014

Triple Play For Yatie

Assalamualaikum

2 3 hari lepas Yatie kata dia ada mengadu dekat I, yang dia teringin nak makan Triple Play dekat Chili's lepas tu kataYatie, I buat taktau je. Pastu terus cakap I kejam. Yatie tengah mengandun sekarang ni so biasalah wanita mengandun emosi dia tak stabil kan? So I dah pujuk Yatie. I kata nanti dia datang KL anytime, I belanja dia makan kat sini lagi. Last kiter dua makan dekat Chili's time ni.

Kata Yatie, last time masa kiter dua makan sama, dia nampak I jeling je dia masa dia ambik Triple Play I. Mandai je dia. Mana ada I jeling! Hahahaha. Pastu dia kata macam ni, 'Su, jangan peramah-peramah letak gambar Triple Play kat blog, kalau tak kiter block awak nanti'. Dia ugut macam tu. Hahaha. Pastu I tanya Yatie, 'Ingat tak masa bulan 4 awak promise kiter nak belikan kasut? Lepas tu sampai sekarang tadek. Dah 4 bulan'. Pastu kata Yatie, dia lupa dia ada cakap. I pulak dah tadek bukti tapi I ingat.

Kata Yatie, susah nak percaya dia buat janji macam tu. Sebab masa tu dia dia bersifat depressi so mungkin dia dah lupa. So apa yang dia janji tu tak valid. Kata dia lagi, kalaupon dia ada janji, nanti bulan 4 tahun depan baru dia belikan. Makanya lagi 23 juta tahun lah baru dapat kasut tu sebab I mintak kat dia SEKARANG. 

So well. Revengeeeeeeeeeeeeeeeeeee time! Maka terimalah!!!!!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




ON YOUR FACE! WAAARGHHHHHHH HAHAHAHAHHAHAHAHHA
Yatie. Roti yang dalam dia ada cheese tu imagine eh? Walau ada bau ketiak bangla tapi bila dip dalam honey mustard perrrrrghhhh. You now in heaven. JB tadek Chili's Nenenenene

-EnD-

6 comments:

yatiyahya said...

syoitonnirrajim.... :'(

Anna Dayana said...

Sabar kak Yatie.. Assemogo tabah!!!

eda said...

hahahahahaa kasuuu mendengkiiii !!!

Chooyaya! said...

yatiyahya : jom la dtg kl. pastu bawak duit banyak2. belanja i henbeg. tq

Chooyaya! said...

anna Dayana : assemoga

Chooyaya! said...

eda : dah nama pon kaksu. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...