Friday, September 19, 2014

20 Facts About Me by Mush

Assalamualaikum.

Suka la tu sebab harini dah Jumaat kan? So lunch nak makan mana arini? Intan kata dia nak makan Pizza Hut tapi sekarang banyak Pizza Hut Restaurant dah tadek salad bar. Nyampah. Dah la I tengah diet ni, Tadek salad bar dah tu tak boleh makan salad ke acane? Nanti gemok nak salahkan siapa? Ketua Kampung?

Kitorang dah cakap awal-awal dah, ‘Tenkiu Intan sebab belanja harini’. Pastu Intan cakap dia ada RM10.00 je. Haha. Ada RM10.00 cane nak makan kat Pizza Hut? Maknanya kena la bawak bekal air dari opis kan? Tak pon takyah order air. Bila waiter buat muka pelik kiter jawab, ‘Takpe, I minum kat office’. Baju semua dah pakai cantik sekali tak order air. Kesian giler. Haha.

Anyway entry ni bukan nak citer pasal Intan, tapi pasal yang I tag semua orang untuk buat entry 20 Facts About Me yang I buat tu (Part I and Part II). I yakin akan mendapat la sambutan hangat sebab bajet semua orang sayang I tapi malangnya Mush sorang je yang buat. Nyampah. Baru plan nak buat giveaway tapi kalau tag simple ni pon tadek sambutan dah tu nanti kalau buat giveaway pon tak dapat sambutan jatuh la reputasi I. Haha.

So seperti yang dijanjikan, klik sini untuk baca 20 Facts About Me yang Mush buat. Kepada Mush, tenkiu sebab participate. I sayang U sorang je harini. Kepada yang lain, jangan cari I lagi. Hantar I balik rumah Mak I sekarang jugak! Kiter clash!

Kbye.

Yang Merajuk
Mama Shein

-EnD-










8 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

eh kita ada buat la su..tp malu nk tag hhheeee

rajin baca, tak rajin pun kena baca..ini paksaan gitu..

http://blogchewa.blogspot.com/2014/09/20-fakta.html

Mimy Hamid said...

tak nak clash....sbb tengah menaip...bzzz la...sue nak uwett

ieda iedana said...

Alaaa... Segan la nak buat kaksu. Kang kaksu tak baca, i jgk yg malu... Tp err... Giveaway? Relevant lagi x? Kaksu nak bagi apa? Ketupat sotong? Ok ok ok... Skrg jgk ida draft. Haha #ketupatsotongikattepi

Chooyaya! said...

che wa : dah bacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kesian arwah rahim maarof. alfatihah. semoga jumpa kat syurga

Chooyaya! said...

Mimy : ko bizi bisnes. takper. aku paham. nak uweeeeet

Chooyaya! said...

ieda iedana : eeeeee stress kaksu dengan nak tapau sotong ketupat ni semua. dari fb ke blog. hahahaha

mimi said...

kaksuuu mimi pun buat..hahaahahah

mush said...

gulp.. taktau nak cakap apa..maluuu.. hehe tq chooyaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...