Monday, September 15, 2014

Shein and Cat

Assalamualaikum..

Alhamdulillah kitorang semalam selamat sampai KL. Dia punya takot naik flight sekarang susah nak cerita macam mana. Since yg kes MH370 dengan MH17 tu la I terus ada this weird feeling bila nak naik kapatebang. Padahal Penang-KL sejam je pon. Baru je naik, tak panas vontot dah landing tapi seram bukan main.

Nanti I up entry pasal Visit Kedah for Apit and Nieza wedding ok? Sementara waktu ni kiter tengok dulu gambar Shein dengan kuceng. Dia memang suka giler kucing. Asal nampak je menggelupur suka. Yang kucing pon elok pulak nak je dengan dia walaupon dah kena uli. Diam je tak lari. Hahaha. I pulak halau kucing bila Shein dah terlepas pandang. Nampak je kucing lari Shein terus baring guling-guling atas lantai. 

Run cat... Run for your life!!!




So far Shein tak pernah la lagi kena cakar dengan kucing walaupon dia uli-uli kucing macam nak buat roti canai. I guess Shein is one lucky boy yang mempunyai wajah disayangi kucing. No?

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...