Wednesday, October 1, 2014

Mabok Cendawan at Tony Roma's

Assalamualaikum. 


Ni ialah cendawan goreng dekat Tony Roma’s with honey mustard



Yang ni ribs dia

Portion sebesar ni, I share dengan Kaklong berdua. Tu pon tak habes sebab kitorang dah mabok cendawan goreng. Masa Intan dengan Dyba order ingatkan sepiring macam biasa kiter order dapat dekat VS tu sekali bila sampai hambek kau sebesen! Boleh buat mandi woi! Makan punya makan, sampai perut pon dah penuh. Pastu bila makanan lain sampai kiter semua menung mengenang naseb tapi sebab bila fikir taknak membazir dan ini semua kos, maka pudat pudat pudat je dalam mulut. Naseb baik mintak air kosong je memasing so tak la muak sangat. Tapi kiter punya air kosong up skek la sebab bila order, ‘Ice water with lemon slice please’. Poyo!

Dah la ribs ni harga dalam RM70++ so paksa jugak makan. Dalam kereta memasing diam sebab kekenyangan. Next meal I makan lepas tu ialah Sabtu petang (Yang makan ni on Friday). Punyalah kenyanggggggggggggggg. Now bila nak makan, if tengok ada menu fried mushroom terus rasa bloated. Hahaha. Saiko dengan cendawan. So mulai harini I berehat untuk makan semua jenis cendawan except… Okbye!

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...