Wednesday, October 8, 2014

Muka Ramping Dengan Rejuvy

Assalamualaikum.

Ingat tak I ada cakap pasal I consume Rejuvy dalam entry ni? Actually ni dah masuk box yang kedua. Tapi I still not ready nak buat full review sebab I nak lose at least 8kg (Cecece). Now baru 4kg so tunggu. Tapi kalau korang nak try tanpa tunggu I punya full review also boleh. Klik sini untuk follow Instagram Aisyah. Kat situ ada number hp dia and dia boleh advice macam mana nak dapatkan kesan paling maximum dengan penggunaan Rejuvy ni.

Macam I, takes time untuk I lose 4kg sebab I tak disiplin. Sepatut sehari 2 sachet pagi and malam tapi I ambik 1 sachet je. Lepas tu minum sehari, skip 2 hari manalaaaaaaa nak dapat kesan maximum macam ni. If betul-betul disiplin macam pengguna Rejuvy lain mesti more than this pon I boleh lose weight. Ni dah nak masuk 2 bulan dah pon baru la nak turun 4 kilo tapi ok la tu kan? At least ada jugak turun. I kalau boleh nak turun sama macam Aisyah. 2 angka baru puas hati tapi I agak, kalau I kurus I macam ada belagak sikit sebab tu la Allah tak bagi kurus sangat. Hahahha.

I memang macam ni, makan makan makan. Bila timbang dekat 70kg baru nak gelabah diet. Sebab I pengidap hyperthyroidism so I memang ada masalah nak membuang. Kecik besar sama je. Kalau I minum air selalu sampai more than 2 liter sehari memang senang kencing tapi tu la, air kena cantik je macam Air Detox, kalau tak memang taknak minum. Mengada. Membuang besar lagi la hazebah zabedah syarifah zakiah mahbob (punya la hazab) sebab kekadang almost 5 days tak berak. Naik hari ke 6 mula la I pening sebab gas naik kepala tapi dengan Rejuvy, lawas.

Dia tadek la macam shake nak kurus lain. Sebab yang tu akan buat kiter bercinta dengan toilet. Asyik la berak. Masuk je terus keluar. Tak selesa la sebab sakit perut. Yang ni dia cuma melancarkan. Sebab tu I suka and Rejuvy ni ialah salah satu medium detox yang senang bersesuai dengan dia punya motto, Rejuvy – Detox made easy.

Simple question and simple answer pasal Rejuvy dari I sendiri. Konsep dia I tanya lepas tu I jawab. Giler. Haha.

Apa Rejuvy?
Agen detox dan pembakar kalori dalam masa yang sama, so dia bukan ubat kurus yang minum segelas sehari lepas tu kenyang sampai minggu depan. No. Yang tu tak bagus. Rejuvy is shake untuk detox. Kalau paksa sangat nak kurus dengan bantuan any diet shake nanti heartbeat laju sebab kerja keras sangat. Nak-nak pengidap hyperthyroidism macam I. So study your shake before consume oK?

Apa Rejuxy boleh buat untuk membantu anda?
Mempercepatkan proses pembakaran lemak, meningkatkan kadar metabolism (hi metabolism so makan banyak cepat burm fats), menurunkan berat badan, membuang toxin dalam badan, mempercepatkan proses bakar carbs (bagi yang jenis wajib amek carbs everyday macam Intan. Kalau tak ambik carbs, dia boleh turn into minion jahat macam dalam cerita Despicable Me) dan melancarkan proses penghadaman selain dari manfaat lain yang orang gemok tak perlu take note. Haha. Yang penting tak yah la berak sebulan 4 kali je.

Yang lain-lain banyak lagi tapi tu kena rajin Google sendiri. Rejuxy is not something like any diet shake lain. Kiter takkan pening kepala, takkan lemah badan macam buat diet atkin and yang best sekali, kulit pon akan lebih cerah and lembut. Sesambil je dia buat kerja. Detox, burns fats and bagi kulit cantik. Tak ke best tu?

So dah. Taknak cakap banyak lagi. Tunggu lagi I punya kisah dengan Rejuvy from time to time ok? TQ Chah sebab percaya I. Haritu I dah ngamok-ngamok sebab tak lose weight sebab body kiter akan ada satu tahap yang dia static dari turun. Itu yang boleh jadik give up. Tapi Aisyah kata, don’t stop and teruskan consume. Skali kotak kedua, sachet kedua turun banyak pulak. Mana tak happy?

-eNd-   



Muka pon ada la ramping skek kan???

8 comments:

Aishah Kamal said...

Oeh yeah! Suke ai bila tau u dh turun..tp kan..bila u dh ramping nnt seme job modelling u sapu habis..acaner? Haha

Chooyaya! said...

maksudnya lepas tu semua model dah tak boleh carik makan la. haha **puhlesss la perasaaaaan macamkan lawa sangat

Lavender violet said...

WAAA..BESTNYE
nak try la cmni

ShaDon said...

Salam..yang..pg td ada p gleanegles x?mcm nmpk u n shen..klu x salah :)

ieda iedana said...

fuyooo kaksu.
patut la dah slim sikit. ahad ni plak besday. boleh la kaksu bagi kita uwettt sebagai tanda kesyukuran. kekekeke...

Chooyaya! said...

Lavender violet : kena try tau? janji lapan kali

Chooyaya! said...

ShaDon : ha a. bawak shein jmpa dr adrian. dia dah seminggu flu tak ok2 jugak. nampak kt mana? masa tu i ada buat perangai tak senonoh korek hidung ke tak? hahah

ShaDon said...

Nmpk kt lobby. Ms tu sein mkn donut. Terpndang u sbb high heels auummmm angat. Hehe. Pstu car jockey send ur honda.. u pass xda korek idung or gigi. Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...