Tuesday, December 23, 2014

PERFECTO Snack!

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*

Assalamualaikum..

Perfecto chips now memang dah jadik must have item dekat rumah I. Itu memang kitorang sekeluarga punya favorite snack. I suka Chili and Spice Infusion, Sazli suka Sour Cream and Chives and Shein suka Natural Sea Salt flavor. Kalau beli 3 botol tu, sekejapan dah gone. I kalau beli, beli banyak-banyak terus. So far memang tak pernah putus stock. Sebab sedap sangat. Ni la potato chips yang paling sedap I pernah makan. Seriously korang memang kena cuba.


Perfecto chips ada 3 flavor yang sedap-sedap semuanya. Natural Sea Salt, Chili & Spice Infusion and Sour Cream and Chives. Tengok gambar pon dah tau sedap, kan?


Dalam kepala dah plan, nanti kalau nak buat any function, I nak buat satu Perfecto Chips Snack Bar sebab snacks yang sedap macam ni kena la dikongsi beramai-ramai kan? I yakin, tadek orang yang tak jatuh hati dengan keenakan this potato chips at first bite. The chips itself memang full of flavor and sooooo crispy! Bila dah makan, memang susah nak berenti la. Syioookkk je mengunyah!

Anyway, ada berita baik untuk korang yang nak cuba rasa keenakan this Perfecto chips. Sambil enjoy the chips korang boleh take chance untuk menang hadiah yang menarik dari Perfecto. Orang kata, sambil menyelam minum air. Gitu. 


Perfecto Instagram Contest. Snack, Snap And Win!

Perfecto now tengah buat satu Instagram Contest. Semuaaaa orang boleh join and berpeluang memenangi hadiah berupa satu carton Perfecto chips ni. Apa yang korang perlu buat ialah datang ke café berikut:-


Dekat Kelima-lima café ni disediakan satu Perfecto Snack Bar. Korang boleh customize korang punya Perfecto chips sendiri. Dekat situ juga ada disediakan dengan variety of garnishing and sauces with only RM3.50 (unlimited dipping of your choice!).

Klik here untuk follow Perfecto Snacks Instagram and here untuk Perfecto Snacks Facebook.


A variety of garnishing and sauces at Perfecto Chips Snack Bar. Pilih kak, pilih.



Perfecto chips!

Buat la ikut suka korang punya idea dan citarasa sendiri. Lepas tu ambik gambar korang yang sedang menikmati korang punya customize Perfecto chips, upload dalam Instagram and hasgtag #Perfectochips. Makesure profile Instagram tak private eh? Kalau tak macam mana Perfecto team nak view.


Setiap minggu selama sebulan, Perfecto akan pilih 3 orang pemenang bertuah yang akan menerima satu carton Perfecto chips for each winner! This contest akan bermula dari 13 Dicember 2014 sehingga 9 January 2015. So korang masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah dari Perfecto. Ada masa lagi ni kan? So grab this chance now!

I pon dah try buat I punya customize Perfecto chips dekat Fickles last week masa I join Perfecto Café Visit. Sedap menggila hoi! I try buat ketiga-tiga jenis flavor and semua pon sedap tak kisah la with any garnishing and sauces. Lepas tu Fickles sediakan pulak this delicious Pina Colada… Perrrghhh! Memang layan sangat.


Yang ni my very own customize Perfecto Chips. Sedap! Turut kelihata Pina Colada by Fikcles. Memang layan!


Thumbs up! (Boleh tak puji sendiri punya creation?) Haha.



Ellis kenyang makan Perfecto chips dengan Pina Colada je haritu. Lepas dia, dia. Lepas dia, dia. Haha.



Perfecto Cafe visit at Fikcles.


The crowd.


Yang paling lawa baris atas tengah. Tapi kalah pulak. Nyampah! Haha.


Big boss Fikcles. My manja Nurhuda Samsudin.

I had a great time. Good food, good company, good Café. Walaupon team kitorang kalah masa game deco Perfecto chips ni tapi tak kisah pon. Janji dapat makan Perfecto chips puas-puas. Hahaha. So korang, jangan lupa dapatkan Perfecto chips sekarang jugak! OK?


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...