Tuesday, December 23, 2014

Video Riding Rodeo Bull Simulator

Assalamualaikum...

Sapa yang follow Instagram I, sure dah tengok video I naik rodeo bull simulator ni. Pada yang tak tengok lagi, meh harini I share. I tengok balik pon rasa macam ape ke bangang perangai I? Hahahahaha. I memang jenis gigih. Kalau bersukan ke, mengemas ke memang jenis bersungguh-sungguh. I take things seriously all the time. Semangat lain macam. Dulu time belajar tadek la pulak besungguh macam ni. Heeeeeeee.

Enjoy the video!

-eNd-

Besungguh kan?


Part 1. Time ni lembu ni pusing and goyang manja-manja je. I siap boleh bah bahhh dekat bontot lembut konon nak suruh dia pusing lagi kuat. Kaklong masa ni terkawal lagi dia. Boleh tahan kencing lagi. Haha.


Past 2. Kau tengok???? Hahaha. I sampai duduk kat bontot lembu dah. Gigih tu tahan diri dari jatuh. Hahahahah. Last-last dapat bertahan sampai 46 saat. Kira ok laaaaa. Korang jangan nak gelak eh? Nanti korang try la sendiri naik menatang rodeo bull simulator ni. Both video taken from my Instagram.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...