Tuesday, January 6, 2015

Prelove Quinny Buzz, Quinny Zapp Xtra and Quinny Senzz to let go

Assalamualaikum.

Syikin kan dia ada hobi beli stroller. Sebab dia kaya so dia boleh beli stroller banyak-banyak. Kata dia, satu letak kat rumah, satu dekat kereta Gofur, satu dekat kereta dia. Patut ada 3 jer la kan? Tapi tetiba sebenarnya dia ada lapan stroller sampai dah boleh bukak kedai dah pon. Hahaha. Semalam dia decide nak beli stroller baru and sebab tak sampai hati banyak sangat dah stroller yang dia ada dalam tangan, so dia nak let go tiga buah stroller.

I tanya Syikin, 10 for excellent, semua stroller dia ni condition number berapa. Kata Syikin, semua excellent sampai dia taktau nak rating macam mana. Haha. Aku suka confident level ko Kin. Sebab tu bila aku kata eskrem kelapa dekat Ampang Point, Laksa sedap dekat Ampang Park ko ambik ringan. Ko just anggap eskrem kelapa dekat Ampang Park jugak. Lepas tu padan muka la tak dapat makan eskrem kelapa. Tapi kata Syikin takper sebab dia puas hati balun semangkok laksa and semangkok curry laksa at one time. Hebat ko Kin!

Anyway, pasal condition korang jangan risau. Syikin ni pencermat orangnya. Bila I lasak-lasak guna Modde Shein, nanti dia kata. ‘Maksu, nanti kotor la padded dia tu. Sayang…’ Tengok ongkaya macam mana jaga harta? I yang tak berapa nak kaya pon melasak je kalau guna barang. So InsyaAllah stroller semua dalam keadaan baik.

Today ada 3 jenis stroller Syikin nak letgo. Quinny Buzz, Quinny Zapp Xtra and Quinny Senzz. Tengok gambar dekat bawah ni.

 Quinny Zapp Xtra. RM700.00 only. Beli tahun 2011. Brand new price RM1,299.00

Quinny Senzz. RM800.00. Tahun beli 2012. Brand new price RM1500+-

Quinny Buzz. RM1,200.00. Tahun beli 2012. Brand new price RM2,199.00

Boleh tak kalau I malas nak explen more pasal semua stroller ni. Korang boleh Google sendiri kelebihan ketiga-tiga stroller ni. Kalau berminat nak beli, boleh contact Syikin direct. Untuk urusan beli stroller jer. So apapa korang WhatsApp jer eh? 019-3875315. Jangan la WhatsApp nak jual insurance ke, jual keropok ker, jual sependa ke pulak, siap korang.

Ok? Kalau ada soalan also boleh WhatsApp her directly. So Syikin, kalau 3 3 ni terjual aku taknak apa sangat pon. Whole cake dekat ToranCafe je. Ok? Deal? Kalau deal jom Salam. (Syikin ni tauke ToranCafe. Harap maklum). Kbye.

-eNd-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...