Monday, February 16, 2015

Zombie

Assalamualaikum..

Shein is not feeling well. Dari Jumaat malam temp dia naik mencanak. Sabtu pulak dia cranky one whole day and telah menzombiekan Mama and Abah sebab only sleep at 5.00am. Tapi don't worry peminat-peminat Shein, dia now recovering from demam. Al-hamdulillah. Nak uweeeet!!

Tapi syok jugak sekali-sekala tengok Shein tak larat berlari dekat parking. Sopan santun je jalan macam catwalk sebab tak larat, kalau tak memang harapan la dia nak jalan elok-elok. Mesti dia marathon punya la. Hahaha. Kata GF I, menurut teori dia, by  2 tahun setengah Shein akan behave. Takde dah la huru-hara macam sekarang ni. Cara dia cakap tu kompiden je mengalahkan Paeds. Haha. 



Kemain sampai menonggek ko sapu sampah eh Shein? Menantu pilihan sangat. **mata keatas tangan kebahu


Ni gambar semalam. Rambut Shein dah panjang sikit. Tadek la gonjeng sangat macam last time. Naseb ada nampak ropol-ropol dia dah. Kalau tak merana la Abah Shein. Dia risau rambut Shein tak kenteng macam dia.

-eNd-

1 comment:

Mummy Ayu said...

bestnya shein da boleh tolong buat keje umah ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...