Friday, February 6, 2015

Texas Chicken

Assalamualaikum…

Last week masa pergi Wangsa Walk, Kaklong ada makan wrap ni. Sedap nak mampos ok? Bila kunyah tu krupp kraap krupp krapp dia punya salad. Rangup giler. Ayam dia pon crunchy and sos dia pon sedap. I sukaaaaaaaaaaaaaa. Menyesal plak tak order. Masa Kaklong beratur, dia tanya I, ‘Tak menyesal?’ I jawab ‘Nope’. Eksyen. Biasa la. Ongjawa (Tetiba).

Memula mintak segigit, lepas tu bergigit-gigit. Kaklong pon redha jer la. Nak marah kang adik kesayangan pulak. Ye dak? **Muntah please.

So harini I ajak Kaklong makan dekat Texas Chicken jugak. Semua sebab makan wrap tak puas last time. Tengok orang pon ramai.. Mesti orang dah tau makanan dekat Texas Chicken ni sedap. Konsep dia lebih kurang macam KFC. Chicken Combo set ada 2 ketul ayam, coleslaw, whipped potato and air. Pastu Wrap Combo ada  wrap, fries dengan air. Air dekat sini konsep dia minum sampai mampos. Free refill. 

Yang ni Kaklong makan. Chicken Combo Spicy nama dia. Harga dia lebih kurang RM12.00. Sedap. Kulit ayam tu ranguuupppp jer.


Yang ni pulak Mexican Wrap. Eh. Mexican ke? Haha. lebih kurang macam tu la nama dia. Combo set termasuk fries dengan air lebih kurang dalam RM13.00.


Kaklong Nyonya

Next time I nak try burger dia pulak. I tengok dalam gambar macam ada nachos. I suka giler kalau burger ker, wrap ke yang bila makan rangup ni. Layan habes. Sesekali tukar la ke Texas Chicken kan? Asyik makan KFC jer. Sesekali kena ubah angin. Kan?

Oklah. Tu jer nak cerita. Selamat berhujung minggu! Esok birthday GF. I balik kampong esok. Sebelum balik nak singgah dulu rumah Elly sebab nak try guna dorang punya skincare product yang tengah meletop tu. Elfie. Sakit je hati tengok muka Filla, Elly kemain lawa sekarang. Ingat dorang je nak cantik? I pon nak jugak.

-eNd-

2 comments:

kehidupan sihat said...

lama tak pi wangsa walk..huhu

salam perkenalan sis

eda said...

tepi umah kita adeee hahahaha ...
best kan ..
kalau isi info kat resit dia tu leh dpt dessert free next dtg ... kalau ade lg la .. huhu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...