Friday, February 27, 2015

Pre-Love PB and Unused PB To Let Go

Assalamualaikum..


I tau dalam blog I ni ramai readers yang kaya-raya yang tak kisah pon nak beli korset mahal macam Premium Beautiful kan? Since I bukan orang yang guna PB so I pon taktau nak sembang kencang sebab bila tau korset ni harga sampai almost RM2500.00 terus tak berminat nak dengar langsung. Hahahaha. Pergggghhh tambah lagi separuh dah boleh beli Prada kot? Tapi usually barang yang mahal ni, kesan dia pon mesti la bagus. Kalau tak takkan la dia sesuka-suki jer nak harga mahal. Kan?

Anyway, Rish ada nak letgo 2 set PB dia. Satu dia beli untuk diri dia. Long Bra size D75, Waist Nipper size 76 and Long Girdle size 82. Sebab nak letgo? Sebab dia cuma sempat pakai sekali jer lepas tu termengandung. Tengok jer la PB tu dengan linangan airmata sebab lepas bersalin pulak badan dah kembang and size PB ni dah tak sesuai dengan potongan dan berat badan dia. Harga asal RM2,400.00 tapi dia nak letgo for RM1,500.00 jer. Sekali pakai jer ni. Alip lam lam ha tulis dekat dada. Tak tipu. Sapa tipu dia dosa masuk api neraka yang paling dalam.

Yang satu set lagi pulak Long Bra size C80, Waist Nipper size 76, Long Girdle size 76. Yang ni memang tak pakai langsung. Dia beli dengan harga RM2,400.00 tapi nak letgo dengan harga RM2,000.00 jer. Yang ni dia belikan untuk adik dia. Konon pakai sesame baru la semangat. Skali adik dia taknak pulak pakai sebab adik dia tak minat pakai korset. Konon nak surprise and bagi hadiah la sekali adik dia kata dia giler. Padan muka. Hahaha.


Long Bra PB


Waist Nipper PB


Long Girdle PB


Satu set PB


Beg PB

I tanya Rish, giler kaya dia beli PB sampai almost RM5,000.00? Kata dia, bukan dia kaya sangat tapi dia dapat duit bonus time tu.  Dia jenis tak boleh simpan duit lama-lama. Kalau ada duit lebih memang semua kena habeskan time-time tu jugak. Hahaha. Kata Rish, pasal payment boleh bincang. Maknanya I rasa dia offer for installment la kot? Nak bayar 3 kali pon boleh and harga dekat atas tu is negotiable.

Untuk keterangan lanjut pasal PB ni or nak tanya size badan apa yang sesuai dengan kedua-dua size yang Rish nak letgo ni korang boleh direct call/whatsApp dia sendiri ok? 012-2916532. Jangan nak ngorat dia pulak sebab dia dah ada anak sorang. Ni I warning awal-awal. Tapi motip ada orang nak ngorat? Sebab PB ni pempuan jer yang pakai. Hahahah.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...