Wednesday, March 11, 2015

Ninja Burger @Burgerking

Assalamualaikum…

I rasa macam dah lama giler teringin nak makan charcoal burger. Sesapa yang duduk Melawati mesti familiar dengan Burger Power yang sedap lazat, yang sekejap bukak sekejap tutup depan Espresso Lab tu. Mana laaaaaaaaaaaaaa nak carik charcoal burger dekat Ampang ni. Huwaaaaaaaaa. Sedih mengenang nasib yang keteringinan nak makan charcoal burger semenjak 18 tahun dulu ni. *exaggerate giler.


Ditakdirkan tadi boss nak makan Burger King. So I pon usha la dalam Burgerking Website and I nampak Ninja Burger dah ada balik. Limited time burger ninja ni. So boleh la try. BTW kalau korang nak tau, burgerking also ada offer delivery tapi with term and condition apply la. Tu korang kena check sendiri, jangan nak malas sangat. Paham?


Ninja Burger @Burgerking. Yang ni whopper. Sebab tu daging dia lagi besar dari bun.



Burger King  - Ninja Burger Promotion


Sedapnyaaaaa Ninja Burger - Burgerking ni

I tengok bun Ninja Burger ni tak gelap macam dalam gambar. Sedih jer. Tapi sekejap je la frust sebabbbbb bila dah gigit, bun dia lembut sangat and I suka combination caramelized onion dengan teriyaki sauce. I pulak memang suka kalau makanan tu ada unsur-unsur Jepun kan? So lagilah suka… Walaupon rupa ala kadar, rapi rasa dia I bagi 4 bintang.

Cuma I tengok burger dekat Burgerking ni makin lama makin kurus… Kalau size nasik lemak 50 sen, makan 2 baru kenyang kot? Anyway. Sapa yang terliur diucapkan padan muka. Especially untuk orang Johor. Kat sana tadek Burgerking kan? Hahahaha.

-eNd-

7 comments:

Rossila Yunos said...

woi JB ada lh BK..........kat Jengka mmg x ada BK tau.......jgn mara aaaaaaa

Chooyaya! said...

rosslia yunos : kwajaq! hahahahhahaha

Dyba Dbuh said...

kaksu.. td pye bege king charcoal pyr ke?

Chooyaya! said...

dyba dbuh : haha dyba. sedappppppppppppppppp. kat pj ada branch burger king ker?

Dyba Dbuh said...

mestilaaaa ada..haha..ko gile xde..paradigm ada je..haha

Chooyaya! said...

jgn lupa makan charcoal burger akak ninja burger. ada yang ayam tau? dyba mintak yang deluxe. kalau deluxe dia punya patty gemok. macam woper. dia mesti suka!

Aidah said...

Ada okeh BK ni kat JB... dah terliur tengok awak makan beger itam tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...