Monday, March 30, 2015

Review By Chooyaya - Yapplez (Perfume)

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum

Siapa nak cuba perfume original reject boleh follow @yapplez. [Dey yapeda Yapplez? - Ni Kaksu yang cakap. Haha]
Yes, ramai je yang jual perfume and harga pun berbeza, tapi trust me. Worth it kalau korang beli dekat sini SEBAB betul-betul bau original. 
Ini betul-betul. Bukan COBAAN. Hahaha.
Yela kan? Kata kalau dah murah takkan la tadek defect langsung?
Maybe cuma botol je ada sikit calar tapi yang penting is quality perfume tu sendiri. Kan?
Kalau rasa perfume tu bau tak sama boleh dapat balik duit in 7 days so tak payah ragu-ragu ok?
Konsep dia, money back guarantee gitu.

 Follow je 


And, kami juga ada jual inspired perfume. Ni untuk yang nak berwangi-wangian tapi bajet sendu sikit and tak berapa nak ada ongkosnya. So maybe boleh try. Ni highly recommended sebab kat office semua dah gila perfume inspired ni. Murah giler ok?



Jangan lupa follow dekat IG and Whatsapp. Takyah malu segan bagan [019-757 0014]
Segan Bagan tu apa Azyan? Ko ni memandai je cipta perkataan baru. Haha.

IG tuan tanah kedaung @azyan_zamry (Sesambil je dia promote diri dia kat sini) Haha

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...