Tuesday, April 28, 2015

Jangan Menangis

Assalamualaikum...

Nak tengahari dah ni. So sedang elok la kalau nak up gambar makanan. Imagine kalau ada semua ni depan mata korang, makan dengan nasik panas-panas sekali dengan kicap manis. Perrgh perghh perghh... Heaven giler... Anyway, kalau korang malas masak, takde hal. Sekarang information dihujung jari sahaja. Jom layan gambar dulu. Diharap jangan la ada sesiapa yang meroyan or menyentan ok? Kah kah kah


Ayam Goreng Cili Padi. RM35.00 seekor.


Kari Ikan Tuna. RM30.00 seekor. Ikan boleh pilih nak ikan apa. Kecuali ikan jaws or piranha ok?


Paling win. Sambal Udang Tempoyak + Petai. RM28.00 untuk 500 gram

Semuaaaaaaaaaa ni and banyak lagi masakan yang sedap ialah dari Si Cantik Kak Ita from Traditionalnrare Kitchen. Nak update masakan yang lain boleh cek dorang punya IG. So far dorang hanya buat delivery only dekat Lembah Klang. RM5/delivery. So apa lagi???? Takkan nak tengok jer? (Ayat bakar orang bisnes MLM). Hahahaha.

Authentic traditional cuisine at your service. Delivery to your doorstep Delivery charges RM5.00 within klangvalley 😉 Whatsapp or call 0172692543

-eNd-

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...