Thursday, April 23, 2015

Padan Muka Wengko Semua

Assalamualaikum..

So, semua orang dah kenyang kan? Maknanya sekarang ni kalau I upload gambar makanan, agak-agak ada yang meroyan tak? Korang ni bukan boleh kira. I upload pagi marah, upload tengahari marah, upload petang pooonnnn marah. Hahah. Kang ada jer yang sentap. Tapi kali ni kalau korang nak marah pon I tak kisah sebabbbbbbbbbbbbbbbbb I sendiri terliur tengok dua gambar ni. Huwaaaaaaaaaaaarrrggghhhhh… Sentot laaaaa.

Nasik Kandar dekat Kayu Penang. PENANG. Ok. Bukan dekat kot PENANG tu? Dekat KL mana ada sedap macam yang ni. Ya Allah tolonglaaaaaaaaaaaaa kenapa ko sedap sangat hoi? Ayam goreng, sotong goreng, telur sotong, kuah kasik campur and nak sayur bendi, sayur kobes and serdak menda tu entah. MasyaAllah sedapnya. Blardihell.


Ayam Penyet Leko The Curve. Harap sesapa yang berkenaan sila la simpati pada I and bawak I makan Ayam Penyet Leko ni. I am so much in love with Ayam Penyet. I can eat Ayam Penyet everyday sampai Kaklong kalau I tanya dia, ‘Kak, harini nak makan apa?’ Nanti dia gelak je sebab dia dah tau I mesti nak makan ayam penyet.

Esok nak makan la Ayam Penyet dekat Wangsa Walk. Yes! Kata ‘Hibuk’ kawan Kaklong, sebenarnya Ayam Penyet ni untuk orang miskin dekat Indonesia makan. Sebab tu lauk dia simple. Sambal, ayam, ulam. Dah. Takyah lauk lain dah. Tapi orang miskin dekat Indon makan ayam eh? Kira kaya la tu. Sekian entry membakar untuk kali ni. Pada yang terliur, padan muka diucapkan. Makan la kaki kat situ. AHAHAHAHAHA. Padan muka wengko jugak Suraya.

-eNd-

2 comments:

MariahRohaini said...

Kalau rajin... boleh ke PJ State.. cari Nasi Kandar Zainol... itu sedap.... mcm makan kat penang jugak...

jijie said...

Salam k.su.since k.su suka ayam penyet,saya nk rekemen ayam penyet d laman gombak.sedap, sambal pedas kebabom.pegi la try k.su. Kalau makan sambil menangis saya tak jamin haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...