Wednesday, April 1, 2015

Touch by Shae Taib

#reviewbychooyaya 

Assalamualaikum..
Dah ada boipren? Ahaaa. Mesti plan nak kawen kan? Tapi selalunya MakPak suruh ikut adat. So korang kena la bertunang dulu. Ye dak?

Masa bertunang kena la cantik-cantik kan? Baru bakal Mak Mertua tak cemuih tengok bakal Menantu masa sarung cincin. Haha. Nak tekel anak kena la ngam dengan Mak Mertua dulu *tips jadi menantu kesayangan.

Setel bab bertunang, mesti dah gediks tak sabar nak nikah and kawen kan kan kan?

Masa ni la korang nak kebabom cun canteks.. Biar seantero dunia nampak ko je paling jelita (Caras title jelita Kaksu kejap. Hehe) - Dah aku pon masuk dalam ini cerita jugak.

Kompem korang memerlukan MUA untuk semua majlis korang tu. Meh dapatkan magic touch dari #touchbyshaetaib.. InsyaAllah korang takkan regret sebab budak Shae ni guna barang-barang the best untuk dapatkan hasil kebabom. I.e NARS, Shu Eumura, Laura Marcier, MAC, Chanel, YSL, Mufe, Urban Decay etc


Harga masih berpatutan dengan skill dan barang-barang yang digunakan. So don't worry yaaa.. Eh jap. Bukan sahaja terhad untuk bridal je ye? Apapa event yang korang nak fe-feeling jelita boleh je roger. Nak dengan pakej photography pon boleh sebab lagi jimat berganda.

Make-up Booking WhatsApp: [0122141810]
IG : @shae_taib @shae_taib @shae_taib
#touchbyshaetaib 

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...