Friday, May 29, 2015

Blog and Instagram Review Package di Blog I. Murah Wooooo

Assalamualaikum…

Bulan puasa ni la masa yang sesuai untuk carik duit lebih especially pada yang suka meniaga. Mana tau raya boleh beli diapers bag LV. Khennn?? Memandang ramai yang email I, lepas tu macam kurang budget nak buat full review, and Promotion Review yang I buat a few months back dah tak valid, so I bukak slot untuk Blog review untuk Ramadhan/Syawal 2015 bermula harini dengan very minimal charge, only RM50.00/entry. Konsep dia, first come first serve. Jom tengok term and condition.



  • Email I di surayasulatin@gmail.com dengan tajuk Review Raya Chooyaya
  • Bagi I 1 gambar (sahaja) barang yang korang nak jual tak kisah apapa product/perkhidmatan macam catering etc, I terima dengan hati yang terbuka (gittew)
  • Information kena ringkas dan padat. Ayat korang buat sendiri. Lawak hambar pon takper janji maksud sampai. Haha.
  • Sertakan IG/FB or any sosial media network link
  • I akan letak dalam IG I as well dengan hashtag #reviewbychooyaya and I akan delete gambar ni sampai lepas raya
  • Entry dekat blog I akan letak di sidebar forever and ever dan takkan didelete
  • Later I akan bagi account number. Lepas dapat payment, I put dalam queue list


Kali ni I tak bukak dah package A & B macam last time sebab taknak susahkan korang nak pos barang semua. Yang tu I buat supply by brand kan package kan? Kalini dah tadek. Tapi kalau nak bagi, aku ambik. Kah kah kah. Syarat ni semua sama jer untuk semua orang. Sebarang surat menyurat or nak mintak free I akan memandang dengan sebelah mata sahaja.

View blog I 8,000 – 12,000 click/sehari on weekdays. Sabtu/Ahad sampai la 3,500-4,000 click. Sapa la baca blog time cuti, I bukan update pon. Haha. So InsyaAllah entry korang akan ada viewer everyday. Klik sini untuk IG I. I akan respon within 24 hours. I janji 8 kali. Janji janji janji janji janji janji janji janji. Okbye!


-eNd-

6 comments:

Afidah Azmi said...

untungla...dapat view banyak boleh buat duit gak

Wizana Arbain said...

Haha kemain..nak carik duit lebih ea sue? Pasni bleh la beli balenciaga plak haha

edlidza said...

bestnyaaaaaaaaaaaaa....

Chooyaya! said...

sebenarnya more to help orang2 yang nak meniaga tapi taknak la bagi semua free sebab kalau free alamatnya blog ni jadik blog iklan plak. apa sangat la rm50.00 1 iklan, habes2 pon dapat rm900.00 jer. rm900.00 tu kiter belanja makan seminggu lebih dah habes. (sentap)

f.m.y said...

Hahaha... jangan la sentap k.sue. 900 tu kalau xbelanja buat makan boleh gak kumpul2 buat beli LV. Tapi kalau kaksue tak beli makanan sape lagi nak share gmbr makanan sedap.

Cahaya said...

Kak su,
indahnya hidup kalo saya leh wat belanja makan 900 utk seminggu..belanja makan saya sebulan 300 kak..tu je yg mampu..tu pun tak cukup...10 sehari.bukan utk seorang tp utk 4 mulut.suami,saya dan dua anak..BAYANGKAN....

by the way,..saya komen ni nak gitau, saya lah yang baca blog ka su time weekend tu...kadang2 bosan tak tau nk buat ape,...buka blog kak su walaupun dah bca entry tu,..baca lagi entry sama....saya follow blog kak su dari belum ada anak sampailah sekarang dah ada dua anak..hehehehehehe..so kak su,..mane uweet saya????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...