Friday, May 15, 2015

Chooyaya Secret Garden - Featured Blogger of The Month for May 2015 (FBOTM)

Assalamualaikum…

Salam Jumaat semua! Sihat ker? Tengahari karang nak makan apa? Malam nak makan apa? Esok nak lunch apa? Minggu depan dah tau ke nak lunch dekat mana? Hahaha. Lepas bagi salam terus tanya bab makan, typical Suraya sangat. Anyway, semalam bila Samantha (Nuffnang) bagitau yang I punya article untuk Featured Blogger of The Month for May 2015 (FBOTM) dah go live dekat Nuffnang dashboard tetiba rasa nebes. Nak baca pon macam ada segan-segan kelapa. Bukak link, lepas tu tutup mata and intai sikit-sikit jer dari celah jari. Lepas tu senyum sorang-sorang tengok computer screen. Haha. Bodoh ni!


Chooyaya Secret Garden - Featured Blogger of The Month for May 2015 (FBOTM)



Thank you Nuffnang for this opportunity. I seronok sangat! Tak sangka dorang recognize blog I ni walaupon Instagram Follower tak macam Bloggerati yang lain. Heeeee. Tu namanya rezeki Si Shein. Semenjak dia ada ni lagi la gigih I update blog sebab suka share cerita pasal dia. Nanti dia dah besar, dia boleh baca sendiri peel dia macam mana. Lepas tu baru dia appreciate I lebih and belikan handbag Prada banyak-banyak. Haha. WALAUPON kekadang sehari view blog ni up to 9-10k tapi satu komen pon tak dapat dekat entry (sentut betul), tapi takpe I redhaaaaaaa.

Semua orang seronok baca tapi malas nak komen. I agak I ramai silent reader la kot?

Walau apapa pon, terima kasih dekat korang semua sebab support I and Chooyaya Secret Garden sampai up to this level. Tak tau nak terima kasih macam mana. I terharuuuu sangat. Terima kasih sebab sudi berkongsi rasa dengan I. InsyaAllah selagi dapat sokongan dari korang semua, I akan terus menulis. Cecece. I sound so poyo this time. Hahahaha. Dah. Jangan banyak cakap, baca je I punya article untuk Featured Blogger of The Month for May 2015 (FBOTM) dekat sini. Muaaaaahhhh!! Nak Uweeeeeet!!!!


-eNd-

17 comments:

Rodiah Amir said...

saya la silent reader tu.. ni baru terasa nk comment hahhaha

FadMN said...

tahniah.patut la ber photo shoot bagaiiiiii

FAD

Mek Onie said...

Ini bebetul power ni kak sue!tahniahhhh :D

Illy Ariffin said...

Tahniah Kak su!! :)

Jueliza Jamani said...

tahniah suraya.. woww im proud with u lah...

Dyba Dbuh said...

tahniah kaksu...dyba nk gucci je satu ;))

ieda iedana said...

Kaksu,
kalau entry makan komen nakkkk ke @ suro belanja ke bukan kaksu layan.

so, majok.

tapi blog baca jugak. baca sambil telan2 ailio.

lagi2 pasal rarekitchen.
bila nak lebaukan lemak eh sayap ke melakaaaa? hahaha

Berintim Magz said...

Aneka Resep Kue Hello saye dari Indonesia, salam kenal kak.

Norhidayu Abdullah said...

Okay,,okay..
bagilah kak sue komen.. kang dia sentap..hahahah
tahniah kak sue.. lepas ni jumpa nak minta sign, nak amik gmbr landing kat bahu (:

yoorin melacolea said...

Chop!!! done komen..tak jadi silent reader dahhh!! heeee.... congrats suraya..

Afidah Azmi said...

tahniah sebab kadi blogger pilihan bulan May..Fida pun still hijau lagi dalam dunia blog...so harap kak su tak segan silu jenguk blog Fida jugakk.hehehee
http://afidahazmi88.blogspot.com
MAJULAH LINE INTERNET UNTUK PARA BLOGGER

Mimy Hamid said...

nak uwett....aku baca blog ko dr preparation kawen...aku minat pic wedd ko..so dr situ mak stalker ko...pastu x sangka kenal ko..eh mimpi

Zarina Taharim said...

Ok..i pun silent reader..ade la 2,3x je komen....hahah..

Nur Shuhada said...

Okay, hari2 baca blog ni.. tp x comment 😂😂

mizajasni said...

kak suu ice skating di sunway pyramid la. bukan the mines heheh

Jan@Afzan said...

Tahniah mama shein. Hehehe. Sentap lak dhn ayat Su.. hahaha. Memang rajin baca tapi tak rajin komen..yg menarik entry dan jan tahu isi entry, baru kan reply... entry makanan memang takmau komen.. hahaha.. tahniah again. Moga sentiasa sukses

eda said...

hahaha sentut sgt khennnn ~~~
mls tekan comment box tu hahaha ...
baca , pastu gelak sorg , pastu bongok bongok bongok kan kasu , pastu smbung baca ... hahahaa !!

BTW , tahniah kasu !!! muah ciked

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...