Thursday, May 28, 2015

Zenia Collagen - Collagen Mampu Milik

Assalamualaikum….

Isnin haritu I cerita pasal Zenia Collagen dalam entry ni kan? Best la sebab dapat banyak response. Ramai yang nak cuba sebab murah woh collagen ni! Biasa kan product macam ni harga mana boleh dapat macam ni. So sapa-sapa yang sebelum ni meleleh jer ailio bila keluar iklan collagen, check harga dekat kedai lepas tu jalan seret kaki sebab mahal. Kesian sangat. Haha. So now korang boleh la consider ambik Zenia Collagen ni. I pon consume tau? Memang best! Hari-hari saiko tak sabar nak tunggu pagi sebab nak minum collagen ni. Haha.


So, pagi-pagi sebelum makan and mulakan kerja, start with #zeniacollagen. Senang jer nak consume. Macam yang I cakap, jenis pemalas nak makan supplement macam I ni pon jadik syok nak minum collagen ni sebab sehari sekali jer pon. Bancuh 3 scoop of Zenia Collagen dengan 100ml air sejuk. Shake shake shake and minum. Rasa dia sedap! Tak masam macam collagen lain so sapa-sapa ada gastrik also boleh consume collagen ni. Sesuai untuk busy woman sebab senang je untuk cantik. Sehari sekali sahaja ambik sebab Zenia Collagen menggunakan collagen gred A iaitu mengandungi 70% ekstrak collagen sebenar. Cantik luar, cantik dalam. InsyaAllah sebab Zenia Collagen mengandungi habbatusauda dan manjakani.


Sedapnyaaaaa!!


#zeniacollagen ni kira semua ada dalam ni. 10-1 anti-aging formula. Also untuk energy, whitening, beauty, healthy, glowing, firming, fitness, antioxidant, vitality and recovery. Best kan? Lagipun harga dia muraaaahhhh dari collagen2 yang ada dipasaran. Semua orang pon boleh cuba. Sesuai juga untuk Ibu lepas bersalin jugak. Special promotion untuk readers Chooyaya. Beli 1 botol Zenia Collagen hanya RM140.00 with free postage! Harga asal RM150 tau? Tapi kena bagitau korang readers of follower Chooyaya Secret Garden.


Follow @fy_zeniabeauty @fy_zeniabeauty @fy_zeniabeauty@fy_zeniabeauty @fy_zeniabeauty or Call/Whatsapp 019-3173715 (Su). Korang boleh baca jugak testimonial orang yang pernah consume Zenia Collagen dekat situ. Wait no more, place your order now. Tilaaaammmm tilam tilaaaammmmm. Hahahaha.


-eNd-

2 comments:

confdeb said...

sedapnya..:)

Ms Qiya Saad said...

xde side effect ke?
blogwalking...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...