Thursday, June 18, 2015

DURIAN CREPE HUDA IS BACK!

Assalamualaikum.

AKHIRNYA Huda mengalah dengan pujuk rayu I and dah start ambik order untuk Durian Crepe. Sesapa yang pernah makan Durian Crepe Huda jer yang tau betapa nipisnya kulit DC dia like a real durian, betapa fluffy dia punya cream, and betapa manis dan sedapnyanya durian yang Huda guna. Quality durian Huda paling jaga. Dia tak guna sembarangan durian cap ayam yang layak jadik tempoyak ke apa. Untuk batch harini/esok Huda guna Durian Udang Merah and lepas ni, dia akan guna only Durian D24. Memang mantop bergegar!


Durian Crepe Huda is back! 
RM12.00 pack (Dalam ada 4 pcs)


Yang ni ready stock. Ada dekat rumah Huda. Cais! Menggoda debab kau eh? Geram nak jotos!

Korang dah boleh place order korang bermula dari SEKARANG. Yes. Sekarang. Kalau korang teringin nak makan, dah boleh datang ambik dekat rumah Huda. Dia ada ready stock. Tapi call dia dulu [019-7165687] sebelum datang Ok? Untuk delivery dia ambik for 10 pax keatas. Kalau less than that, kata Huda pepandai la datang amek dekat rumah dia. Eskyen betul. Hahahahaha. 

Untuk yang kerja sama tempat office dengan I, (Ida, Ila, Acu and The Gang) korang pergi kutip order sekarang and bagi pada Kaksu by esok petang. Nanti Isnin dapat Ok?  Pada Rish, I agak now you mesti tengak call Fruz suruh merempit ambik durian dekat rumah Huda kan? Dia tu memang minah teringin pon. Hahahaha. So, wait no more, Durian Crepe, come to Mama!


-eNd-

8 comments:

Norazilah mat jidin said...

Kaksue..ktorg tgh kumpul order...eyayyyyy durian crepeeeee

saye niza said...

gebunyeee

Syamsid Dhuha said...

memamng terbaik .. Btw congratulations sbg nuffnang review this month

CikLa Shahril said...

Sedapnya... Lama tak mkn...

CikLa Shahril said...

Sedapnya, lama tak makan...

Ummi Zarra said...

Sedapnya..
Gebus and nampak smooth je lah...

Actually dtg singgah nk wish congratulation sbb terpilih jadi Featured Blogger of The Month (FBOTM) for May 2015.

Shuriana Khamisan said...

ala..terliur pulak tengok durian crepe ni.... teringin!!!

Dielynn Fymier said...

order utk tahun ni ada bukak tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...