Thursday, June 18, 2015

Homemade Cookies Mak Andak. Cookies TERPALING Sedap!

 Assalamualaikum…

Haritu masa Haizan hantar sample Cookies dia (Homemade Cookies Mak Andak) dekat I, bebudak opis ni asyik berkerumun jer dekat tempat I. Dah la dapat sebalang jer pastu nak kena share ramai-ramai plak. Dah kalo semua asyik mengulang acane la tak cepat habes kan? Cookies Haizan tu, bila makan susah giler nak stop. Sedap dia lain macam la. Rangup krup krap krup krap. Tak manis, tak muak and layan giler.. Kalau I cakap sedap tu, InsyaAllah memang la sedap. Sama macam #tartnenasterpalingsedap la. Pasal makananan jangan carik pasal hantar sample yang bukan-bukan dekat I. Tak sedap, I selamba cakap tak sedap. Dulu Huda masa nak hantar apapa sample dekat I untuk I rasa pon, kata dia berdebar tunggu I komen macam nak tunggu Guru Besar komen. Hahahaha. I garang ok kalau bab makan?

So, today I nak rekemen nkorang untuk beli Homemade Cookies Mak Andak ni. Jangan risau tak boleh nak rasa sample takot tak sedap, sebab korang kena percaya I punya taste bud. Paham? U can count on me. TAPI kalo tak caya sudah, nama ko Bedah, tetek ko sebelah. Hahaha. Ada 2 perisa, Original and Almond. Satu balang dalam dia ada lebih kurang 45 - 50 pcs, harga pon menggila murahnya. ONLY RM15/BALANG ok? Mana nak dapat wei harga macam ni? Biasa orang jual paling busuk pon RM26.00 sebalang. Harga is exclude postage. Time musim raya macam ni selamba je Haizan jual 300 balang. If korang nak jadik agent pon tadek hal. Boleh contact Haizan. If nak self-pickup pon boleh. Available dekat Menara TM and Seksyen 19 Shah Alam.


Homemade For You. Gitewwww.



Tengok pon dah tau sedap


Close up skek Homemade Cookies Mak Andak ni

Homemade Cookies Mak Andak adalah dijamin HALAL 100%, bersih, disediakan dengan penuh kasih sayang dan keluaran Islam Bumputera. Boleh makan tanpa was-was. Terima kasih kerana menyokong bisnes keluaran Bumiputera Islam. Majulah Cookies Mak Andak untuk Malaysia. (Dah macam iklan kempen belilah barangan keluaran Malaysia) Hahahaha. Call/WhatsApp Haizan Qaseh [019-3920057]. Ok? Lupa nak bagitau. Closing order untuk raya is 3 July 2015 sebab next week tu dah nak start delivery.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...