Thursday, June 4, 2015

Genie Bra - Bra Magic Yang Semua Orang Kena Ada!

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum
Nak bagitau ni barang terbaik di dunia… Semua orang perempuan mesti pakai menda ni, kalau tak pakai, maknanya nak lawan dengan J'Lo. Hahaha.
Genie bra super duper bra best dan hot selling…Paling laris sejak setahun yang lalu till tahun bertukar pun orang still duk cari bra paling sedap di dunia....
Paling best dan senang bagi semua peringkat umur dan juga status,
untuk ke ofis duk rumah boleh…
suri rumah boleh..
ibu mengandung boleh…
ibu menyusu  boleh

semua pun BOLEH….

If nak bersukan pon paling selesa sebab dia tadek besi-besi support ke apa, tadek. Lagipon nanti kalau lari-lari, tetep tak la huru hara and goyang lebih macam jelly and mengundang mata-mata gatal buat bahan. LAGIPON HARGA MURAH NAK MAMPOS. Boleh beli 1 set lepas tu share la 3 orang. Tapi size badan kena la sama. kan?

Dah la selesa mudah pulak tu .. Sarung sahaja dan ready untuk pakai baju.
Tak terasa pun seperti memakai pakaian dalam gitu.


genie Bra and Cami Shaper

Harganya tak mahal, kira mampu milik 
RM35 untuk 3 helai (satu set). Harga adalah tidak termasuk postage. 
So  cana ada rasa teringin nak memiliki? sama ada Genie Bra dan barang barang lain??
Boleh beli dengan Mimy Hamid whatsapp/ telegram 0122056935

Sebarang rujukan produk produk lain juga  boleh rujuk di


Paling best all ready stok & daily delivery.. Jaminan ORIGINAL ye..


JOM RAYA PAKAT PAKAI BRA BARU !!!

-eNd-

1 comment:

Afidah Azmi said...

Fida pun ada 2 helai dah...best selesa giles pakai...tak payah nak sakit2 sebab besi dah..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...