Friday, June 5, 2015

House Of Nasik Kerabu (HONK)

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum...

Pagi-pagi jom la layan gambar makanan. Sajer nak bagi korang menyirap. Ni takyah kata korang, I pon menyirap sekali. Kau dah aperhal yang udang galah tergolek-golek atas meja ni? Tumbuk nak? I tak pernah try lagi, tadek chance lagipon Shah Alam jauh la dari Ampang. Nyampah. Tapi masa I share dalam IG and Facebook, ramai yang reply komen kata memang sedap. Udang fresh and nasik kerabu dia ni more to Thailand (Nara) punya style. Ulam banyak, budu umpphhh. Blardihel la. Ada yang aku pergi Shah Alam kejap lagi ni kang. Dah moh check detail pasal HONK ni.

Restaurant: House of Nasi Kerabu
Opens everyday, 10am-10pm.
Address: Lot G08, Kompleks PKNS Shah Alam, Persiaran Tasik 40000 Shah Alam, Selangor.

Contact no. 019-3394000 (for reservation and catering, also kalau nak tanya pasal menu House of Nasi Kerabu aka HONK) Mr. Jai. Bukan Jaiho tapi Jai jewww 😛 (percubaan lawak yang berjaya ni Shada)


Nasi Kerabu Udang Galah Saiz XL.
RM 48.90.



Kami nak berikan promosi hangat, Canadian Lobster yang beratnya +-1 kg dengan harga RM139.90. Macam biasa, free dua set Nasi Kerabu NARA. 
Mau lagi?
Kami beri dua gelas air Thai Iced Tea/Thai Iced Green Tea percuma!


Ni price for Nasi Kerabu Fusion.
Ada Nasi Kerabu Udang Galah ikut saiz from RM 15.90-RM 64.90
Nasi Kerabu Canadian Lobster ikut saiz juga from RM 139.90-RM 159.90. Yg Nasi Kerabu Canadian Lobster dapat 2 set nasi kerabu percuma and ada promo now, dapat free two drinks (teh tarik madu/kopi tarik madu/bandung tarik madu/jagung tarik madu/thai iced tea/thai iced green tea)
Better call dulu utk check stock sbb stock for Canadian Lobster very limited.

Selain tu ada masakan panas juga. Paling recommended tomyam seafood, maggi kerabu, tomyam udang galah dan maggi ketam.

Boleh add official FB page: House of Nasi Kerabu Shah Alam

-eNd-

6 comments:

Iola said...

ya Allah....................sedapnya,,,,,,,,,,,,,,,,,

f.m.y said...

Ya Allah ape ni Kaksuuuuuu..

Pagi lagi kottt

Apsal yang lobster tu nampak memanggil2..

adoiiaiiiii

siti nurliyana said...

dekat sri gombak pun ade HONK ni kak su... :)

siti nurliyana said...

dekat sri gombak pun ade HONK ni kak su.. :)

ezan idma said...

aaaaa melting nyaa tengok gambar. harga dia murah jugakk

Shada Salim said...

thank you kaksu!
thanks soooooo muchie muchie..come and claim your nasi kerabu udang galah! nanti text iols!

hi siti nurliyana!
yes, ada tapi different owner :)
actually main outlet is gombak. runs by the founder herself.
shah alam outlet ni run by mr.jai. honk's owner punya adik.
kira same je resepi pon sebab recipe originally by their mom.

cuma gombak belum jual canadian lobster. owner busy. but dekat shah alam ada. nak masuk fourth batch (tengah tunggu nelayan Kanada mengail lobster.........)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...