Monday, June 29, 2015

Mak Andak Home Made Brownies Menyerang!!

Assalamualaikum…

Haritu I dah introduce korang dengan Mak Andak Home Made Cookies kan? Yang ni product yang sama dari Mak Andak. Tapi this time is Mak Andak Brownies. I dah makan 2 kali dah, so far tak mengecewakan I. Bebudak dekat office ni pon asal brownies ni sampai memang serbu macam piranha. Tau-tau jer dah gone. Rasa chewy, rich with chocolate flavor also crunchy dari almond on top. Harga pon murah mak enon! Untuk size 10x10 is only RM50.00. Mana nak dapat hoi harga macam ni? Sesuai la kalau korang nak jamu adik-beradik, keluarga, jiran tetangga, ketua kampong, sanak saudara sebab brownies ni selain dari exclusive, rasa sedap and murah yang penting. Ni pon one of my favorite brownies selain dari Huda punya. So korang memang boleh try ok?


Mak Andak Home Made Brownies

#makandakhomemadebrownies
Motto : CHEWY, CRUNCHY & YUMMEEEEHHHH
Sekotak tu harga RM50.00 SAHAJA 
Open order Monday to Friday
Pick up / COD only every Monday and Friday

Kata Tuan Tanah, Brownies ni dibakar dengan penuh kasih sayang untuk semua peminat brownies sedunia. Yang penting TAK Manis dan TAK Muak. Sedap gilerssss. Cuba dulu baru kau tau macam mana.



Rich with almond and full of chocolate flavor. Sedap!


Untuk #makandakhomemadecookies yang harga termurah dipasaran. RM15/balang (approx. 45-50 pcs) yang kalau dia bukak booth kat mana-mana Raya Festival I jamin, cookies ni akan tapau habes. Tadi dah delivery dekat office I 6 balang. Dyba menggigil-gigil tak sabar nak makan. Lepas tu asyik la peluk balang. Hahahahaha. Pada yang tak order lagi, silalah berbuat demikian sebab closing order untuk raya ialah pada 3 July 2015 sebab next week tu dah start nak delivery. 

Semua urusan cod hanya dibuat di Menara TM or Seksyen 19, Shah Alam. 


Home Made Mak Andak Cookies yang forever paling murah!

Call/WhatsApp Haizan Qaseh [019-3920057]

-eNd-

2 comments:

atiqah mutaza said...

aduh sis buat saya terliur niiii

Chooyaya! said...

Atiqah Mutaza : Dah order ke belum?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...