Monday, June 22, 2015

Ramadhan Promotion For Dulce Mask (Formulated in France)

#reviewbychooyaya
Assalamualaikum & Hi to all gorgeous ladies.

Selamat berpuasa semua ye. Masing-masing lesu dan mengantuk kan time-time puasa. Haaa ni nak bagi satu rahsia macam mana nak segarkan balik badan kita dalam masa yang singkat. Ambil masa 15 minit je pun. Boleh guna time lunch break atau lepas balik keje tu curi masa sekejap sebelum sediakan juadah berbuka.

Memperkenalkan Dulce Mask. Formulated in France. Jenis peel off. Campur air sikit, kacau-kacau, tepek kat muka. Tak payah susah-susah nak keluar gi spa untuk manjakan kulit. Jimat masa jimat tenaga bulan-bulan puasa ni dan yang penting jimat duit tu untuk beli handbag raya. Hehe.






Kenapa mask ni best sangat? Yang pertamanya sebab murah. RM19 je uols. Yang kedua bila pakai automatik terus segar, sejuk je muka. Ni bukan tipu-tipu tau. Banyak feedback yang cakap macam ni. Yang ketiga boleh merawat masalah jerawat, jeragat, kedutan, liang pori yang besar, sunburn, kulit berminyak, kulit kering, seborrhea dan lain-lain.
Sekarang ada promo untuk bulan puasa ni.

BUY 2 FREE POSTAGE
BUY 4 FREE POSTAGE FREE BOWL SET
(NP : RM19 + RM6 SM, RM12 SS)


Macam mana nak beli? Boleh follow instagram @dulce.ttob utk dapatkan list agent2 seluruh negara. Yang berminat nak jadi agent pun dialu-alukan.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...