Monday, June 8, 2015

Tea Lemon & Ginger,Untuk Kempiskan Perut Dan Buang Angin Dalam Badan.


Assalamualaikum..

Today I nak share satu produk teh yang best, I copy dari Blog Safiyyah Osman. Apa yang korang bakal baca sekejap lagi is dia punya own testimonial sebagai pengguna tegar Tea Lemon & Ginger ni. Kata Piyah now sapa yang nak Tea Lemon & Ginger ni semua ready stock! Stock dah sampai dari UK. Open order untuk 24 kotak. NOW TINGGAL 10 kotak sahaja. So semua orang kena cepattttttttttttt!!! Lagipon harga murah. And this tea memang banyak khasiat, yang paling penting boleh kempiskan perut. Patutlah Piyah menten kurus, this tea la rahsianya. Dah. Jom baca!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Aku nak share pasal satu tea yang sangat sangat bagus. Aku minum dah nak masuk kotak ke 3.
Lepas minum, aku sendiri jual sebab memang berbaloi dan sure orang bila minum akan repeat order macam aku juga. Tea ni 100% dibuat dari REAL FRUIT dan REAL FOOD. Tak sama macam tea lain yang ada dekat pasaran. Tea yang aku minum ni tanpa pewarna dan tanpa ada gula tambahan. Dan tea ni aku order dari UK sana bawa masuk Malaysia. Gittewwwwww. Aku biasa minum kekadang letak halia yang aku ketuk, kadang letak madu, kadang minum kosong ja. Eli pun suka. Memang bagus untuk lelaki dan perempuan. Untuk anak dara,mak2 atau pun orang tua.









Bahan yang ada dalam tea ni adalah :-
Ingredients Lemon & Ginger Tea : Ginger (40%), apple pomace, blackberry leaves, citric asid,lemon(8%), lemongrass(1%),linden flowers,lemon peel, roasted chicory root.

Lemon dan kulit lemon - bagus untuk detox dan kurangkan buncit. Kaya dengan anti viral.
Apple pomace - antioxidant n bagus utk elak cancer.
Blackberry leave - kaya dgn vitamin dan membantu utk tingkatkan immune sistem.
Halia - utk buang angin & tigkatkan metabolisma badan.
Lemongrass /serai - untuk detox badan dan antioxidants.
Linden flowers - dpt release stress(bg kita rasa calm),dpt redakan batuk n selesema,untuk ok kan sembelit.
Roasted chicory root - bagus untuk hati kita.


~~~~~~~~~~~~~~~~


Memang berkhasiat dan sangat bagus. Terutamnya kalau jenis badan berangin dan mudah stress. Tea ni ada bahan yang akan buat kita rasa calm. Orang tua kalau ada sakit lutut la.. sakit tapak kaki, boleh bagi minum. Tea ni lebih baik dari tea2 yang ada dipasaran. Kalau tea lain, bancuh jdi warna oren gila kan.. Tea ni dia warna mcm air lemon.. Nak warna kuning pudar gitu.. Bagus tau sebab kita tau yang dia xada pewarna tiruan.


Rasa? Rasa macam lemonade kalau minum kosong. Bau memang sedap. Ibu yang menyusukan anak boleh minum, bagus sebab khasiat boleh turun ke baby.. Lemon ni kaya dgn antiviral yang boleh cegah baby selesema atau demam.


~~~~~~~~~~~~


Disebabkan banyak khasiat, so aku jual. So far dah terjual dekat 50kotak dah dalam jangkamasa 1 bulan. Selalu sampai ja stock harini, malam dah habis.





Dalam tea ni ada kulit lemon, dan semua orang pun tahu yang Lemon ni khasiat dia untuk badan dari hujung rambut sampai hujung kaki.. Aku biasanya, hampas tea tu aku jadikan scrub. Sebab lemon bagus untuk kulit muka.


1kotak ada 20bag, 1bag boleh guna 2x. Harga untuk sekotak Rm23. Postage Rm6 (1-2kotak).


kesimpulannya :


Tea ni sangat bagus pada orang yang :-


Bagus untuk perut buncit.
Bagus untuk orang yang banyak angin.
Bagus untuk ok kan sembelit.
Bagus untuk demam & selesema.
Bagus untuk detox badan.
Tingkatkan metabolisma badan.
Sebagai anti viral.
Kaya dengan vit c dan vit yang lain.
Sesuai untuk orang yang tengah diet.



Ini antara feedback dari customer aku. Hampir 3/4 customer akan return order. Alhamdulillah.











Ni antara feedback dari customer.
Ada yang pregnant pun minum.
Menyusu baby pun ada minum.
Khasiat pun sampai ke baby,sebab tea ni kaya dengan anti oksidan dan anti viral.

Sesuai untuk semua lapisan.
Ada juga yang beli untuk parents.

Pada yang nak beli secara wholesale boleh roger juga. Kena ambil atleast 1dozen dan ke atas.
1-3dozen : Rm21/box.

1dozen ada 12box.
1box ada 20tea bag.
1tea bag boleh guna 2x.

Terima kasih.
Bye.

Email : safiyyahosman@gmail.com

019-2609886

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...