Thursday, June 25, 2015

Wonder Cheese - Kerepek Yang Cheesy Dan Lazat !!

Assalamualaikum..

Sapa sini suka makan kerepek rangup kudap-kudap, makan sambil layan tv or buat kerja mengadap laptop sila angkat tangan! Sebab I ada satu barang baaeeeek punya nak introduce pada korang. Nama dia Wonder Cheese Kerepek. Rasa dia cheesy ala-ala Super Ring version rangup, pedas! So pada penggemar kerepek pedas version up (sebab dia cheese), this is the answer. Lepas tu ada rasa manis sikit, rangup and bila blend cheesy+pedas+manis+rangup memang BOOM dalam mulut. Kalah Azwan Ali. Kalau antara kerepek Wonder Cheese dengan Azwan Ali, Azwan Ali kalah for this time. Sorry bang. (Tetiba Azwan Ali masuk dalam ini cerita) Haha.

Harga sebalang besar macam dalam gambar ni RM25.00 sahaja. COD area Damansara and Sungai Buloh. Area Menara Felda/Jalan Semarak/KLCC/Ampang pon boleh jugak. Tadek hal. Menda boleh bawak bincang, tak gitu? Tapinya kena bagitau in-advance la. Contohnya, bagitau sebelum pukul 7.00am boleh dapat terus. Wonder Cheese ni ALWAYS ready stock ok? Tadek tunggu-tunggu. Bagitau jer dekat dorang lepas tu zaaaappp terus dapat. Nanti bukak puasa dah boleh makan. Seriously kerepek ni memang layan giler. I pon suka la sebab dia pedas ala-ala kerepek pedas tu. Level kepedasan dan kesedapan dia memang puas hati la. Dah jom tengok gambar. Kasik bakar line skek.


Wonder Cheese Kerepek. Cenggini la rupa dia. Actually color pon memang macam ni. Setiap keping memang disalut penuh dengan cheese. Nyummmmsss!!


Botol besar macam ni harga dia RM25.00 sahaja


Wonder Cheese ni memang laku macam goreng pisang panas. Lepas amek stock, 2 hari dah kena re-stock balik. 

Kalau cepat habes maksudnya apa? Maksudnya sedap la kan? Nak buat jamu untuk hari raya pon tadek hal. Orang kat kampong jamu kerepek pisang, ko jamu kerepek cheese. Baru melawan! Hahaha. Bongok je ada battle kerepek pisang dengan kerepek cheese. Masa hidang tu jangan lupa flip hair, untuk nampak  ilusi eksyen skek. Hahahaha. Untuk Rashidah Ramli, kau memang kena beli sebab level of pedas dia, memang up to your standard. Kompem puas hati! Sapa nak beli boleh check out info dekat bawah.


Call/WhatsApp : 019-2437701 / 019-2438313


-eNd-

1 comment:

siti fatimah murtaza said...

As slm pemilik blog, mohon share first pic (wonder cheese atas white plate).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...