Monday, June 1, 2015

@Yashees

#reviewbychooyaya

Assalamualaikum...

So, #reviewbychooyaya is back! Woot woot! Korang boleh check out IG Shop yang I promote harini sebab I jamin, setiap pembelian akan disulam dengan gelak ketawa dan dapat rasa aura keikhlasan persahabatan yang dihulurkan SEBAB IG Shop ni kepunyaan kesayangan I, Yash! My very own encyclopedia! Kesayangan sangat Yash ni. Dah la lama tak jumpa tetiba jer dia ada IG Shop sendiri. Lepas tu dia ni kawan Fynn Jamal. (Tetiba). Jom check out apa yang ada dalam IG Shop Yash. 


Hot selling item. Nama dia Puji Kimono. 1 kimono tapi boleh pakai 5 style. Cutting loose so sapa debab shebab tembam tembun pon boleh pakai. Tadek hal. Bagus la Yashee's ni. Jangan nak diskriminasi terhadap pempuan debab kalau nak meniaga. Konsep tu #kipidap. Harga asal Puji Kimono ni RM54.00 tapi lepas discount is only RM49.00 (excluded postage). Puji Kimono ni dapat free match belt.


 Ada macam-macam cara nak pakai Puji Kimono ni. Nak pergi kenduri boleh pakai macam ala-ala kebaya, letak kerongsang dekat atas and zapppp ready to go (gambar atas kiri). Kalau nak effect ramping, boleh pakai belt lebar dekat pingggang (gambar bawah kanan). Nak nampak macam free style, malas nak rimas-rimas boleh pakai macam tu jer tak payah susah-susah, kira macam effortlessly style but stylo (gambar tengah), atau kalau nak nampak macam pendekar mustar boleh ikat belt dekat pinggang. Terus ready nak pergi lawan silat. Haha. (gambar atas kanan, gambar bawah kiri).


Ada 7 kaler kesemuanya. Ambik semua pon takper, boleh buat hadiah untuk dayang-dayang flower girl. Kalau nak beli untuk saja nak bagi hadiah pada kawan pon boleh untuk amal jariah kan? Semua kaler cantik kot? Ambik sekarang I paksa. 


Yang ni pulak Cotton Instant. Ready untuk bawak solat. Material jenis Cotton Lycra. Price RM39.00 (excluded postage).


Puji Wide Bawal ni pulak harga promo dia RM34.00 (Normal price RM39.00), excluded postage. Wide coverage front and back body. Material jenis High Quality Crepe, Bidang 50'.

Sekarang ni, if korang beli semua dapat FREE GIFT untuk every customer. Fuiyoooo!! Kira macam hadiah raya ke apa ni Yashee's? Lepas tu Bawal dorang jual dengan harga promo and Puji Kimono also reduce price. So check out Yashee's IG untuk new update and promotion ok?


COD area Seri Kembangan, Bangi, Kajang, Cheras
Email : daisy.yashie@gmail.com

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...