Wednesday, July 1, 2015

Closing order untuk #makandakhomemadecookies

Assalamualaikum..

Korangggggg. Dah order dah ker #makandakhomemadecookies? If masih ada yang tak order, I nak ingatkan closing order untuk raya ialah pada 3 July 2015 (Jumaat ni) ok? Sebab next week tu dorang dah nak start buat delivery. Lepas tu tauke dia cakap, usually orang beli cookies ni borong sebab nak jadikan buah tangan untuk sahabat-handai dan saudara-mara. Lagipon worth it giler. RM15.00 jer sebalang okey? Ko carik la kat mana-mana memang tak dapat cookies sedap, kemas buatannya, sedap rasanya macam cookies ni. Busuk-busuk pon RM25.00 sebalang. Approxe 45-50 pcs selagi muat sumbat dalam bekas.

Korang beli cookies ni lepas tu bagi pada saudara mara buat kudap dalam kereta. Tengok rupa memang tak gaya RM15.00/sebalang. Sapa yang dapat ni mesti suka giler. Si Intan yang cerewet bab-bab beli cookies ni pon tertewas. Intan suka cookies ni sebab rasa dia tak manis leting. Sedang elok jer. I pon suka. Dedua flavor I suka. Rugi kalau tak beli. Dah makan, tak boleh nak berenti. Terimalah gambar terakhir #makandakhomemadecookies dalam blog ni sehinggalah selepas musim raya. Jangan lupa place order korang ok? Kang dah close order, if Haizan tak nak terima order dah, korang jangan nak nanges pulak. Jangan kata I tak remind (tetiba garang). Haha.


Home Made Mak Andak Cookies yang forever paling murah!

Call/WhatsApp Haizan Qaseh [019-3920057]

-eNd-

1 comment:

Fiza Zasmi said...

Adoii terliur pulak tengok cookies ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...